Кишеньковий ніж Grand Way 6915 AC

Код:  336752791
Довжина клинка, мм
  • 65
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 6915 AC

Код:  336752791

Є в наявності

840

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

6915 AC - сучасний і стильний суцільнометалевий джентльменський фолдер з клинком типу ворнкліф. Мабуть, написаного вже більш ніж достатньо, щоб привернути увагу людей, які цікавляться навколоножевою тематикою. Технічні характеристики та особливості складаного ножа Grand Way 6915 AC . Перед нами складаний ніж з полірованою суцільнометалевою рукояттю з нержавіючої сталі марки 420 та клинком з D2. Тип розкриття клинка – фліппер. Замок – фрейм лок, що знову-таки серед ножів за такою ціною зустрінеш не так вже й часто. Ніж дуже компактний - загальна довжина 160 мм, довжина клинка - 65 мм, довжина рукояті - 95 мм. При цьому клинок типу ворнкліфф має товщину в обусі 3.2 мм. Маса ножа – 102 грами. Що прямо-таки викликає деяку повагу до цього малюка. Береш у руки – маєш річ! Е

Звичайно, на рукояті є цілком сучасна сталева кліпса досить низького профілю. Іншими словами, перед нами такий акуратненький кишеньковий різак. Виглядає він, як говорилося, цілком стильно. Однозначно дорожче за свої гроші. Тому сміливо можна віднести цей компактний фолдер до розряду джентльменських ножів-піджачників. Досить, що ворнкліфф так і називається на честь одного джентльмена, його винайшов. Навіть якщо ви не збираєтеся відрізати їм кінчики сигар і виколупувати будь-яке з копита свого вірного коня, хороший гострий різак може стати вам у нагоді буквально в будь-який момент. Вже добре запаковані посилки поштові в епоху інтернет-магазинів доручають практично всі. І якщо в той самий момент, коли вам знадобиться ніж, він у вас опиниться на кишені, то вже одне це буде здорово.

Сталь D2 була створена США і це дуже хороша, дуже якісна сталь. Наприклад, з неї створювалися такі відповідальні, що зазнають значних навантажень виробу як підшипники! Сталь ця має просто чудове співвідношення таких параметрів, як твердість і пластичність. Тому клинки з неї добре і гостро точать, чудово ріжуть і довго зберігають гостроту. З-за достатнього високого вмісту вуглецю ця сталь відноситься до напівнержавіючих, і за своєю стійкістю до корозії займає проміжне положення між нержавіючими та вуглецевими сталями. Якщо ви хочете купити якісний сучасний, але при цьому недорогий кишеньковий складаний ніж з клинком із чудової якісної сталі – Grand Way 6915 AC до ваших послуг! Ну а якщо ви хочете порадувати подарунком друга, то тут і роздумувати нічого – варіант просто чудовий.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 65
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».