Котушка для боуфішингу JK Archery 1003bowfishing

Котушка для боуфішингу JK Archery 1003bowfishing

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

780

Є в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

"Боуфішинг" - слово, що прийшло до нас з англійської мови. Його можна перекласти буквально як «рибалка цибулею». Як відомо за назвою, мається на увазі полювання на рибу за допомогою цибулі (або арбалета) та стріл.

Боуфішинг - дозвілля досить популярний у світі. Тому як сама рибалка з цибулею, так і спорядження для неї безперервно еволюціонують. Вже розроблено досить багато спеціального спорядження та аксесуарів. Один із найважливіших – котушка.

Під час боуфішингу використовуються котушки різних типорозмірів залежно від розміру передбачуваного видобутку. Оскільки метою боуфішингу часто виявляється досить серйозна риба типу коропа або великого товстолобика, природно, як обладнання для боуфішингу краще використовувати міцні надійні моделі котушок та іншого екіпірування. Зрозуміло, такі спеціальні аксесуари для боуфішингу завжди показуватимуть у рази більшу ефективність, ніж кустарні. При лові активної та сильної риби використання «самопальних» аксесуарів просто неприпустимо.

Bowfishing-1003 – котушка для боуфішінгу. У неї міцний корпус із значним застосуванням у конструкції нержавіючої сталі, передавальне число 3,3:1 (параметри серйозної тягової котушки), надійний механізм із застосуванням якісних підшипників. Довжина використовуваного шнура – ​​100 ярдів (91 метр). Вага котушки - 278 грам.

Характеристики

Призначення
Матеріал
  • Пластик
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами