Кишеньковий ніж Grand Way 20005GW

Код:  336752941
Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 260

Кишеньковий ніж Grand Way 20005GW

Код:  336752941

Є в наявності

1 176

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 20005 – сучасний фронтальний викидний ніж.

Фронтальними називають автоматичні ножі, клинок яких викидається з ручки не збоку, а спереду, вздовж поздовжньої осі. Хоча сама ідея фронтального викиду клинка далеко не нова, початок сучасної популярності таких ножів прийнято відраховувати із середини 50-х років ХХ століття. Левову частку своєї популярності ці "викиди" завоювали завдяки ефектності спрацьовування викидного механізму. Фронталки випускають багато виробників ножів по всьому світу (знамениті і не дуже). Не залишився осторонь модних трендів і Grand Way.

Фронтальний викидний ніж Grand Way 20005 оснащений так званим двоопераційним або "Out The Front Double Auto" механізмом. Автоматика спрацьовує при зміщенні слайдера на бічній поверхні ручки. Усунення слайдера вперед викидає клинок, зміщення назад - прибирає клинок у рукоятку. Механізм працює хльостко, чітко та безвідмовно. За що, власне, люблять такі ножі.

Рукоятка ножа виготовлена ​​з алюмінію та пофарбована у матово-чорний колір. Стінки корпусу досить товсті. Половинки рукояті надійно стягнуті шістьма гвинтами. Вся конструкція міцна та надійна. Клинок - гострий spearpoint з агресивним технодизайном, типовим для сучасних фронталок. Довжина клинка – 88 мм, товщина 2.6 мм. Матеріал - нержавіюча сталь 440С, відома своєю міцністю та відмінною опірністю корозії.

З корисних додаткових елементів варто відзначити оригінальний склобій, можливість варіативного кріплення темляка та сталеву кліпсу, що дозволяє зручно закріпити Grand Way 20005 на кишені. Також існує варіант носіння ножа на ремені. Для цього Grand Way 20005 комплектується застібним поясним чохлом із щільної тканини.

Фронталки - безумовно, одні з найхаризматичніших і "модерніших" ножів нашого часу.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 19
Товщина клинка, мм
  • 2.6
Довжина клинка, мм
  • 88
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».