Пов'язка оклюзійна вентильована VENT CHEST SEAL TWIN

1 відгук

Код:  336860326

Пов'язка оклюзійна вентильована VENT CHEST SEAL TWIN

1 відгук

Код:  336860326

Продавець:ParaM

4.8/5  ( 495 оцінок )

1 274

Немає в наявності

19

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

При пошкодженні області грудної клітини утворюється відкритий пневмоторакс, коли природний (знижений) тиск у плевральній порожнині стає на одному рівні з атмосферним. Через це у легені порушується газообмін, воно стискається тиском атмосфери, в кров не надходить кисень і людина отримує кисневе голодування, не може зробити глибокий вдох і починає задихатися.

Оклюзійна плівка HyFin® Vent Chest Seal Twin Pack від компанії North American Rescue — це нова прогресивна розробка у сфері тактичної медицини і призначається для усунення відкритого пневмотораксу, викликаного проникаючим наскрізним пораненням грудної клітки і переведення його в більш безпечну форму - закриту.

Прогресивна розробка полягає в удосконаленій конструкції класичної оклюзійної плівки: інноваційна конструкція має 3 вентиляційні канали, призначених для запобігання надходженню повітря в грудну порожнину під час вдиху та гарантованого забезпечення виходу повітря під час видиху.

Також три вентиляційні канали — це резервна система безпеки: навіть якщо два з трьох каналів будуть заблоковані кров'ю, брудом тощо, третій вентиляційний канал залишається повністю працездатним і забезпечить безперешкодний вихід повітря.

HyFin® Vent Chest Seal Twin Pack забезпечує чудову адгезію (прилипання), навіть коли область грудини постраждалого може бути залита кров'ю та брудом.

Оклюзійні плівки упаковані в компактні міцні фольговані пакети, які швидко і легко відкриваються завдяки червоним насічкам по боках упаковки.
Кожна грудна плівка має в комплекті марлевий тампон для протирання раневої поверхні перед застосуванням.
Плівки HyFin® Vent Chest Seal Twin Pack мають спеціальні великі червоні насічки для моментального розкриття та накладання, а прозора підкладка плівки полегшує візуальний контроль при накладенні на область поранення.

Компанія NAR упаковує кожну оклюзійну плівку із застосуванням фірмової технології Red Tip Technology® у міцний фольгований пакет, що легко відкривається, забезпечує довге та надійне зберігання, швидке вилучення та комфортну роботу.

HyFin® Vent Chest Seal Twin Pack відповідає і навіть перевершує діючі типові оклюзійні плівки формату стандартів та рекомендацій TCCC та TECC щодо усунення проникаючих поранень області грудини та є чудовим невідкладним засобом герметизації грудної клітки.


Особливості:

  • У комплекті йдуть дві плівки оклюзійних, у різних упаковках
  • Унікальна 3-х канальна система оклюзійної плівки
  • Забезпечує надійне приклеювання та міцну герметизацію, навіть при забрудненні області поранення
  • Міцна, надійна захисна упаковка із системою швидкого відкриття без застосування ножа, ножиць тощо
  • Спеціальне яскраве маркування області відкриття упаковки для оперативного використання в екстремальних умовах стресу, бою, темряви, задимлення тощо
  • Прозора підкладка плівки для безпомилкової та точної установки на область рани
  • Відповідність стандартам та рекомендаціям ТССС
  • Продукт не містить натурального латексу

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Алберто Кейроз
    Відгук від покупця. Продавець: ParaM

    Все чудово, відправка супершвидка. Дякую!