Приціл оптичний Vortex Crossfire II 6-18x44 AO V-Brite IR (CF2-31029)

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 6
Максимальна кратність, х
  • 18

Приціл оптичний Vortex Crossfire II 6-18x44 AO V-Brite IR (CF2-31029)

Продавець:Oxj-shop

4.5/5  ( 2553 оцінок )

11 292

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

   Маючи в своєму розпорядженні збільшену фокусну відстань вихідної зіниці, механізм швидкого фокусування Fast Focus, механізм відбудови паралаксу на об'єктиві, повне багатошарове просвітлення оптики і обнулювані барабани введення поправок, даний приціл сконструйований без компромісів і за своїми характеристиками залишає далеко позаду більшість. Міцний монолітний корпус з авіаційного алюмінію з анодованим покриттям захищений від подряпин, вологи, пилу та запотівання. Центральна точка сітки має підсвічування з 11-ма рівнями яскравості для стрілянини в умовах зниженої видимості. Додатково комплектацію розширено сонцезахисною блендою.

 

 Приціл оптичний Vortex Crossfire II 6-18x44 AO (V-Brite IR) відзначений на профільному сайті серед товарів, що мають кращий рейтинг за відгуками реальних покупців та користувачів.

Waterproof  - означає, що оптика герметизована ущільнювальними Кільцями і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.

 Fogproof  означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, у результаті повітря витісняється в даному випадку азотом, який не містить у своєму складі парів води і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.

 

 

 

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами