Адаптер Novritsch SSP1 Thread Adapter

Адаптер Novritsch SSP1 Thread Adapter

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

553

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Адаптер для пістолета Novritsch SSP1, який дозволяє встановлювати на нього глушники та інші дульні аксесуари з різьбою 14 мм CCW.

Нагадаємо, SSP1 (як і вся продукція Novritsch) створений професійними гравцями та досвідченими ентузіастами з Австрії. Пістолет поєднує у собі класичний силует M1911 (Hi-Capa), стильні зовнішні елементи, ряд висококласних конструктивних рішень, високу точність та надійність. Він може працювати як від грін-газу, так і від CO2 — для переходу на інший тип газу достатньо лише замінити магазин.

Саме адаптер Novritsch SSP1 Thread Adapter монтується прямо на “рідну” дульну різьбу SSP1 і дозволяє використовувати з ним різноманітні аксесуари, розраховані на ліву різьбу 14 мм. Ця різьба, крім іншого, є стандартом для страйкбольних приводів AR-серії — отже, і асортимент аксесуарів під неї надзвичайно широкий: глушники (муляжі та функціональні), компенсатори, трасерні насадки тощо. Саме виробник рекомендує глушники і насадки короткого форм-фактору. Це пов'язане перш за все з особливостями конструкції SSP1: він має рухомий стовбур, тому масивна довга насадка може стати причиною проблем у роботі автоматики.

ЗВЕРНІТИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: адаптер несумісний з SSP1, призначених для продажу в США, Італії та інших країнах, у яких страйкбольні пістолети повинні мати на стволі незнімну заглушку яскравого кольору. Втім, зовнішні стволики без такої заглушки доступні у Novritsch як запчастини.

Характеристики:

Тип: дульний адаптер
Сумісність зі зброєю : Novritsch SSP1
Різьба для аксесуарів: 14 мм CCW
Матеріал: метал
Колір: чорний

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення