Пістолет KWC Taurus 24/7 CO2 Black

Пістолет KWC Taurus 24/7 CO2 Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

2 046

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія пістолету Taurus 24/7, з живленням від балончиків CO2.

Оригінальний Taurus 24/7 був створений у розрахунку перш за все на поховане носіння цивільними особами – звідси і нам'як на “24 години на добу, 7 днів на тиждень” у назві. Він виготовлений за популярною схемою “полімерна рамка, металевий кожух-затвор”, що дозволило зменшити вагу порівняно з цільнометалевими аналогами без шкоди для загальної надійності. Цікавою особливістю бойових таурусів є не зовсім звичний формат роботи УСМ: перед першим пострілом треба обов'язково звести ударник рухом кожуха-затвора назад (так званий формат single action only), однак у випадку осічки (на будь-якому набої) повторити вистріл. можна простим натисканням на спуск (підвійна дія УСМ).

Страйкбольна репліка від КWC за матеріалами повністю відповідає оригіналу: пістолет KWC Taurus 24/7 CO2 Black має рамку з полімеру та кожух-затвор з металу. А ось імітація віддачі (Blow-back) у цієї моделі відсутня. З іншого боку, це, а також використання CO2-балончиків у ролі джерела енергії дозволило досягти дуже солідної початкової швидкості — 119 м/с (на рівні багатьох штурмових винтівок у стоковій комплектації).

Пістолет оснащений фіксованими мушкою та ціликом з білими крапками – для зручності прицілювання в умовах слабкого освітлення. Під стволом є рейка RIS, яку можна використовувати для ліхтариків, лазерних цілевказівників та інших подібних аксесуарів. Запобіжник — ручний, розташований з лівого боку рамки, під великий палець правої руки. Місткість штатного магазину становить 15 кульок.

Характеристики:

Джерело енергії: CO2
Початкова швидкість кульки: ~119 м/с
Blow-back: ні
Матеріал: пластик, метал
Довжина: 180 мм
Вес: 700 г
Місткість магазину: 15 кульок

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами