Кулі Novritsch 0.46gx 555pcs NonBio Sniper BBs

Кулі Novritsch 0.46gx 555pcs NonBio Sniper BBs

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

969

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоякісні страйкбольні кульки, створені австрійським брендом Novritsch.

Компанія Novritsch є дітищем колишнього професійного армійського снайпера, а команда працівників складається з професійних гравців та ентузіастів із десятиліттями досвіду. Під цим брендом виробляються страйкбольні товари (у тому числі гвинтівки та пістолети) преміум-класу; закономірно, що компанія не обминула увагою і кульки. За твердженням засновника, він, починаючи в кінці 2000-х свою кар'єру страйкболіста, не зміг знайти важкі снайперські кульки досить високої якості — і вирішивши, у відповідь, створити свої власні. Для цього у співробітництві з виробником кульок було створено боєприпаси, оптимальні за співвідношенням матеріалів, ретельності обробки, кольору та ваги. Готові прототипи піддавалися кількамісячним випробуванням, доки творець не був повністю задоволений результатом.

Саме кулі Novritsch 0.46gx 555pcs NonBio Sniper BBs, відповідно до назви, саме відносяться до снайперських. Виробник рекомендує використовувати боєприпаси 0,46 г з приводами, які забезпечують дульну енергію на рівні 2,2 – 4,5 Дж. .

Однією з найяскравіших (у тому числі буквально) особливостей цих боєприпасів є колір. Виробник заявив його як “найбіліший білий з усіх можливих”, що дозволяє чітко побачити траєкторію кульки в оптичному прицілі.

У процесі виробництва кульки проходять п'ять етапів контролю якості. Так, шкірна кулька автоматично перевіряється 4 машинами. Після цього з кожної партії відбирається контрольна кількість, яку вже люди перевіряють вручну на відповідність вимогам до діаметру, ваги, кольору та однорідності матеріалу.

Окремої згадки варто та упаковка. Шарики Novritsch поставляються в алюмінієвих пляшках, горла яких оптимізовані під розмір завантажувальних відвірів у лоадерах. А гумовий ущільнювач захищає вміст пляшки від бруду та вологи.

ЗВЕРНІТИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: кульки Novritsch доступні у “біо”-варіанті, однак конкретно ця марка НЕ є біодеградабельною та НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ для ігор на природі.

Характеристики:

Вес: 0,46 г
Оптимальна дульна енергія: 2,2 – 4,5 Дж
Кількість в упаковці: 555 шт
Колір: білий
Біодеградабельні: ні
Тип упаковки: пляшка

Характеристики

Калібр
Додаткові характеристики
  • Стандартні
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення