Приклад Specna Arms PDW Stock for AR15 Tan

Приклад Specna Arms PDW Stock for AR15 Tan

Продавець:Active Service

4.5/5  ( 18 оцінок )

2 239

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Змінний приклад для страйкбольних приводів сімейства AR15/M4/M16.

Приклад Specna Arms PDW Stock for AR15 Tan, відповідно до назви, виконаний у компактному форм-факторі PDW. Ця абревіатура розшифровується як "особисте зброя самооборони" і зазвичай застосовується до невеликих пістолетів-кулеметів з підвищеною вогневою потужністю (характерні приклади - H&K MP7, PN P90). Проте аналогічне зброю можна створювати і на базі платформи AR15 шляхом відповідних модифікацій. Однією з таких модифікацій якраз і є встановлення відповідного прикладу.

Приклад має характерну конструкцію — розсувну, з двома телескопічними направляючими рейками, та муляжем буферної трубки. Направляючі мають характерні засічки, за які чіпляються фіксатори; це сприяє надійності і знижує ймовірність випадкового складання прикладу. У свою чергу, фальшива буферна трубка є зйомною, за бажання в неї можна вмістити акумулятор розмірами до 115 х 15 х 11 мм.

Тильник прикладу виготовлений з міцного полимеру та доповнень антиковзною рельєфною текстурою. Направляючі — сталеві, для інших металевих деталей використано спеціальний сплав. Серед інших особливостей конструкції – гніздо під швидкозйомну (QD) антабку для збройного ремня.

ЗВЕРНІТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: виріб призначений для страйкбольних приводів і не розрахований на використання з вогнепальним оружням!

Характеристики:

Тип: приклад
Форм-фактор: PDW
Назначення: AR15
Матеріали: полімер, сталь, метал
Вес: 460 г
Колір: tan
Додатково: відсік для аккумулятора

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами