Снайперська гвинтівка Novritsch SSG10 A3 5 Joules Long Black

Снайперська гвинтівка Novritsch SSG10 A3 5 Joules Long Black

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

23 808

Немає в наявності

23

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  • Виробник - Novritsch 
  • Механізм - спрінговий
  • Матеріал - пластик, метал
  • Довжина - 1050/830 мм (довгий ствол), 930 710 мм (короткий ствол)
  • Початкова швидкість кульки ~213 м/с (для кульки 0,2 г)
  • Дульна енергія - 5 Дж (для кульки 0.46 г)
  • Хоп-ап - є, регульований
  • Тип магазину - механічний
  • Місткість магазину - 28 кульок
  • Вага - 2000 грамів
  • Колір - Black

Снайперська гвинтівка SSG10 A3 5 Joules Long розроблена брендом Novritsch на основі легендарної Remington Model 700. Спрінговий механізм не потребує акумуляторів і зарядок та має класичний “болтовий” затвор. Така гвинтівка відрізняється надзвичайною якістю та довговічністю, на більшість частин (окрім магазину та гумки хоп-апу) гарантія складає цілих 25 років. Кожна SSG-10 несе унікальний серійний номер, нанесений методом лазерного гравіювання на ствольну коробку, виготовлену з алюмінію. Два направляючих кільця забезпечують надзвичайно плавний та легкий рух затвору.

Снайперська гвинтівка сумісна із пружинами до М220 (5 Джоулів), так що може видавати початкову швидкість кульки до 213 м/с при використанні ваги 0,2 грама. А для найбільшої ефективності виробник радить користуватися важкими “снайперськими” боєприпасами на 0,49 грама. Скелетний приклад регулюється по довжині, висоті а куту повороту щоки, його можна скласти вбік. Пістолетна рукоятка зйомна. У задній частині є двостороннє гніздо під швидкозйомну антабку для збройного ременя. Спереду з обох боків ложі передбачені прорізи для кріплення M-LOK, а з переднього торця та знизу — по  рейці RIS. Гвинтівка доступна у двох варіантах довжини ствола — стандартною (загальна довжина 1050 мм, у складеному вигляді — 830 мм) та короткою (930 мм і 710 мм відповідно).

Всі деталі ударно-спускового механізму гвинтівки (крім двох сталевих штифтів та двох пружин) виготовлені на станках з ЧПК із загартованої сталі та авіаційного алюмінію. УСМ має всього 2 рухомі деталі, тому дуже простий і надійний. Спусковий гачок має пласку контактну поверхню, різкі грані та надзвичайно чітку точку спрацьовування. Циліндр виготовлений з нержавіючої сталі, має абсолютно пряму форму та не зміщується у ствольній коробці при роботі механізму. Голова циліндра та нозл також зроблені з нержавіючої сталі. Довжина нозла забезпечує оптимальне та незмінне розміщення кульок у камері хоп-апу при кожному пострілі. Хоп-ап легко регулюється штифтом та має 20 фіксованих налаштувань і оптимізований під важкі кульки. Камера Airflow Chamber забезпечує дуже рівний і швидкий потік повітря в момент пострілу. У заводській комплектації гвинтівка оснащена гумкою хоп-апу 60° Autobot від знаменитого бренду Maple Leaf. Два кільця-ущільнювачі з нержавіючої сталі гарантують ідеальну герметизацію Прецизійний латунний стволик діаметром 6.01 мм має антикорозійне покриття на внутрішній поверхні. Його конструкція оптимізована під гумки хоп-апу від згаданого Maple Leaf.

Шток поршня виготовлений з алюмінію методом обробка на ЧПК, за його центрування у циліндрі відповідають дві направляючі. Сталева основа забезпечує міцність та довговічність. Голова ідеально відповідає внутрішньому діаметру циліндра, ефективна як за низьких, так і за високих температур. Поршень сумісний з фірмовими штоками Air Brake для зниження гучності пострілу (не входять в комплект). Сталева направляюча пружини цільної конструкції, стандарту 13 мм. Два стабілізатори забезпечують, щоб внутрішній стволик завжди був направлений в одному і тому ж напрямку.

Ручка перезарядки (зведення затвору) має спеціально підібрану форму, так що завдяки великому місцю між ручкою та прицілом при перезарядці не виникає незручностей, а при закритому затворі ручка спрямована донизу,так що не чіпляється за рослинність при переміщенні полем бою. Гвинтівка двостороння, достатньо встановити змінну ручку затвору, і гвинтівку зможе з комфортом використовувати лівша.

Гвинтівка поставляється у розібраному вигляді, збірка здійснюється за допомогою 4 гвинтів за декілька хвилин.
У комплект входять:
- гвинтівка;
- магазин;
- кейс;
- шомпол;
- інструкція користувача.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами