Дальномір Bushnell 6x24 Nitro 1800

Підвищення

Дальномір Bushnell 6x24 Nitro 1800

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

24 500

Немає в наявності

7

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Nitro 1800 забезпечує вимірювання до 730 метрів за умовчанням (з можливістю оновлення до більш ніж 1 800 метрів) та сполучається з вашим смартфоном для легкого налаштування та введення даних. Дальність вимірювання до 1800 метрів, налаштування даних балістики, регулювання на ветео та багато іншого. Підключіть далекомір Nitro 1800 через Bluetooth до балістичної програми Bushnell* на вашому мобільному телефоні для легкого введення даних, оновлень, встановлення декількох відстаней до мети, введення оточення, кута пострілу та багато іншого.

*Nitro 1800 та пов'язана з ним програма сумісні з пристроями Apple, що підтримують IOS 13 або пізнішу версію, і пристроями Android, що підтримують операційну систему Android 6 або пізнішу версію.

Модернізований Applied Ballistics Solver - Nitro 1800 постачається у стандартній комплектації з Applied Ballistics Ultralite для вимірювання розсторювань до 730м. Додаткові оновлення доступні для розширення діапазону здо 1800 м через далекомір і більше 4550 метрів у додатку.
Додаток для смартфона - Підключіть далекомір Nitro до вашого мобільного телефону через Bluetooth для легкого введення даних, оновлення, встановлення кількох цільових відстаней, введення навколишнього середовища, кута пострілу та багато іншого.

Характеристики

Живлення
Підвищення
Точність вимірювання
  • +/-0,91
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами