Цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 4K Pro 3-14X

Цифровий приціл день/ніч ATN X-Sight 4K Pro 3-14X

Продавець:Energy

4.5/5  ( 1782 оцінок )

30 117

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цифровий приціл день ніч ATN X-Sight 4K Pro 3-14X оснащений сенсором ATN 4K M265 з роздільною здатністю 3864 на 2218, що і дорівнює повноцінним 4К. Завдяки цьому навіть на максимальному збільшенні зображення на дисплеї приладу залишається таким самим різким і деталізованим. Нічне бачення в ньому дозволяє виявляти мету середнього зростання на дистанції до 400 метрів (за умови використання ІЧ підсвічування), а робити постріл вже на 100-200 метрах.

Легка установка та високоякісний дисплей. Корпус цього прицілу сконструйований спеціально для встановлення на стандартні кільця кріплення 300 мм для звичайної денної оптики. Так завжди є можливість купити швидкознімне кріплення для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 3-14X. На окрему похвалу заслуговує новий дисплей прицілу ATN X-Sight 4K Pro. Дисплей роздільною здатністю 1280x720 дозволяє без будь-якої втрати якості масштабувати зображення навіть на максимальних показниках кратності збільшення. Контраст та яскравість дисплея ATN X-Sight 4K Pro 3-14X дозволяє використовувати його навіть без наочника, який тепер встановлюється за допомогою різьбового з'єднання.

Простий та зрозумілий інтерфейс управління. Приціл ATN X-Sight 4K Pro оснащений лише двома органами керування – колесом збільшення збоку приладу та панеллю керування на верхній частині корпусу прицілу. Меню приладу тепер працює ще швидше - зробити пристрілку, виміряти дистанцію і навіть отримати будь-які дані про прилад тепер справа всього кілька секунд.

Вбудований далекомір. Цей приціл оснащений стадіометричним далекоміром з функцією вибору та ручного введення зростання об'єкта, до якого проводиться вимірювання дистанції. Далі Вам залишається тільки вказати верхні та нижні межі цього об'єкта (голова та ноги), і негайно дізнатися про дистанцію його віддалення.

Балістичний калькулятор. Точний постріл – легке завдання для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 3-14X. Адже вбудований балістичний калькулятор сам автоматично розраховує та коригує точку влучення в залежності від показань далекоміра та роботи всіх датчиків приладу.

Запис відео. Приціл ATN X-Sight 4K Pro дає можливість виконувати автоматичний запис відео пострілу та стандартний запис у форматі FULL HD, а також вести прямі трансляції безпосередньо у всесвітню мережу. До речі про інтернет. Спеціальний додаток для iOS та Android дає можливість легко налаштовувати та працювати з прицілом ATN X-Sight 4K на видаленні за допомогою вбудованого модуля Wi-Fi.

Додатковий лазерний дальномір ABL. Ви завжди можете купити спеціальний лазерний дальномір для ATN X-Sight 4K Pro 3-14X, який швидко і точно виміряє дистанцію віддалення вашої мети і виведе ці дані на дисплей приладу. При цьому лазерний далекомір ABL дуже просто встановити та відрегулювати відповідно до положення візира прицілу. ATN 4K Pro це професійний цифровий приціл найвищої якості.

Матриця

Роздільна здатність матриці 600 lp/mm (ATN 4K M265 Sensor, 3864 (H) x 2218 (V))

Ядро ATN Obsidian IV Dual Core

Дисплей 1280×720 HD Display

Оптика

Збільшення, х 3-14x

Поле зору м на 100 м 9°

Видалення вихідної зіниці, мм 90 мм

Мультимедія

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гб від 4 до 64 Гб

microUSB Так

WiFi iOS & Android

Bluetooth Так

Відеовихід Вбудований запис відео 1080p @ 30/60/120 fps

Використання на зброї

Тип візира Різний типи та колір

Додаткові можливості

Мікрофон Так

Інфрачервоне підсвічування, нм Є

3D гіроскоп Так

3D акселерометр Так

Е-барометр Так

Е-компас Так

Експлуатаційні

IP рейтинг Атмосферостійкий

Кріплення 30 мм кільця (комплект)

Автономна робота, год 18+ годин

Тип батареї Li-On

Гарантія, міс 2 роки

Габаритні розміри, мм 350x76x76 мм

Вага, гр 940 грам

Характеристики

Тип прицілу
Комплектація
  • прицел, ĸaбeль UЅВ, чexoл, нapyчный peмeшoĸ, pyĸoвoдcтвo пoльзoвaтeля, тĸaнeвaя caлфeтĸa для oптиĸи
Вага
  • 940 г
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами