Ніж мисливський похідний з дерев'яною рукояттю в чохлі Buck 480

7 відгуків Код:  339668149
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Ніж мисливський похідний з дерев'яною рукояттю в чохлі Buck 480

7 відгуків Код:  339668149

Продавець:Eholov

4.8/5  ( 153 оцінок )

494

395

Є в наявності

87

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

USA 480 – це ніж мисливсько-похідного призначення з фіксованим клинком, рукояткою з накладками з натурального дерева, сталевим болстером та конструкцією фуллтанг.

Матеріал клинка ножа - сталь 440С, перевірений десятиліттями ножовий матеріал, основними перевагами якого є твердість, зносостійкість ріжучої кромки, висока опірність корозії. Ріжуча кромка леза утворена увігнутими спусками від середини клинка. Найчастіше ножі з такою формою клинка мають більшу проникаючу здатність, ніж ріжучу, але в даному випадку за рахунок правильної товщини клинка і довгих спусків ніж має дуже непогані обробні властивості. Вона забезпечує клинок легкої загострюваності, опірності навантаженням і іржі. Клинку USA 480 характерна легка відновлюваність робочого заточування та виправлення. Також на клинку є цікавий виступ, який розширює функціонал ножа: він працює як додаткове ребро жорсткості, і посилює проникні можливості, і працює на естетику цієї моделі.

Ніж USA 480 має зручну ручку з накладками з натурального дерева та зручною формою, забезпеченою продуманими вигинами. Дерево, пройшовши спеціальну обробку, не боїться вологи і не холодить руку в холодну пору року.

Укомплектований ніж і піхвами з кордури для носіння на ремені в похідному положенні та зберіганні його решту часу.

Ніж USA 480 – збалансована за всіма параметрами модель ножа. Цей нескладний ніж - хороший вибір для любителів походів, риболовлі та полювання, який є хорошим помічником і при організації похідної стоянки, і при нарізанні інгредієнтів на ваше похідне меню.

Характеристики:

Вид ножа: нескладний

Загальна довжина, мм: 200

Довжина леза, мм: 95

Довжина рукояті, мм: 105

Товщина леза, мм: 3

Ширина леза, мм: 40

Марка сталі: 440 C

Твердість сталі, HRC: 57-58

Поверхня леза: SATIN FINISH

Матеріал рукояті: Дерево

Матеріал чохла: Кордура

Маса, Г: 170

Вид упаковки: картонна коробка

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 40
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

  • Иван Александров
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

    Топ за свої гроші.

    Переваги:
    Гарнолежить у руці.

Доступно ще 6 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».