Рукавички без пальців Combat розмір М (військові, штурмові, похідні, армійські, захисні, мисливські) Чорний

1 відгук

Код:  340023508

Рукавички без пальців Combat розмір М (військові, штурмові, похідні, армійські, захисні, мисливські) Чорний

1 відгук

Код:  340023508

Продавець:In Vinnitsa

3.7/5  ( 114 оцінок )

499

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військові рукавички без пальців Combat

Рукавички без пальців штурмові тактичні Combat Міцні захисні рукавички - незамінна річ для туристів, спортсменів, рибалок і мисливців. Втім, ті, хто просто часто буває на природі та любить активний відпочинок, займається боротьбою, а також часто їздить на велосипеді, теж знайдуть застосування безпалим рукавичкам. Військові рукавиці виготовлені з якісного та надійного матеріалу, тому розраховані на довгу службу свого власника. Тактичні рукавички здатні витримувати температуру до -20.

При цьому вони добре зігрівають руки. Такі безпалі рукавички не займають багато місця, легкі за вагою та компактні. І головне – вони дуже зручні, рухливість пальців не обмежується. Однією з головних переваг, якими радують рукавички військові, вважається те, що вони дуже швидко висихають. Цьому сприяє особливий матеріал - мікрофліс, який і сохне швидко, і при цьому здатний зігрівати в холоди, а ще він вважається матеріалом, що дихає. Крім того, у рукавичках передбачені вентиляційні отвори, щоб ви незалежно від погоди відчували себе комфортно. У тривалих походах і прогулянках це відіграє важливу роль, адже від вашого комфорту найчастіше залежатиме і настрій. Туристи і люди робочих спеціальностей оцінять такі рукавички захисні, крім того, вони нададуть вірну службу і спортсменам.

Розмір: М (обхват долоні до 21см, ширина долоні до 8см)

Характеристики

Колір
Розмір
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Виктор Суленко
    Відгук від покупця. Продавець: In Vinnitsa

    На вигляд дуже непогані. Але матеріал настілький неміцний , що рветься як старе ганчір'я. Не рекомендую - гроші на вітер.

    Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Надзвичайно поганий матеріал