Тактичні рукавички шкіряні без пальців SB-161552 M

3 відгуки Код:  340115584

Тактичні рукавички шкіряні без пальців SB-161552 M

3 відгуки Код:  340115584

Продавець:Большая обезьяна

4.5/5  ( 507 оцінок )

305

Немає в наявності

6

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міцні захисні рукавички Zelart – незамінна річ для туристів, спортсменів, а також рибалок та мисливців. Втім, ті, хто просто часто буває на природі та любить активний відпочинок, займається боротьбою, а також часто їздить на велосипеді, теж знайдуть застосування безпалим рукавичкам. Військові рукавиці виготовлені з якісного та надійного матеріалу, тому розраховані на довгу службу свого власника.

Тактичні рукавички здатні витримувати температуру до -20. При цьому вони добре зігрівають руки. Такі безпалі рукавички не займають багато місця, легкі за вагою та компактні. І головне – вони дуже зручні, рухливість пальців не обмежується. Однією з головних переваг, якими радують рукавички військові, вважається те, що вони дуже швидко висихають. Цьому сприяє особливий матеріал, який і сохне швидко, і при цьому здатний зігрівати в холоди, а ще він вважається матеріалом, що дихає.

Туристи і люди робочих спеціальностей оцінять такі рукавички захисні, крім того, вони нададуть вірну службу і спортсменам. Зумовлено це тим, що спортивні рукавички добре захищають руку, бережуть кісточки пальців при сильних ударах, а також запобігають натиранню мозолів та появі потертостей на долонях. А головне, що при цьому ви не відчуєте жодних утисків у рухах. Особливо це важливо при заняттях спортом, коли від вашої зручності може залежати результат нормативу. Комфортна застібка на велкро-липучці допоможе надійно зафіксувати рукавички на зап'ясті.

Характеристики

Розмір
Колір
Додаткові характеристики
  • Военные рукавицы изготовлены из качественного и надёжного материала
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Егор Давиденко
    Відгук від покупця. Продавець: Большая обезьяна. Розмір: XL

    Товар пришел быстро, качество отличное. Доволен

  • Максим Орлов
    Відгук від покупця. Продавець: Большая обезьяна. Розмір: XL

    Перчатки отличные, соответствии с фото,мне понравились

  • Роман Мальований
    Продавець: Большая обезьяна. Розмір: 2XL-Long

    Очень хорошие, удобные, своих денег стоят