Ніж складаний Benchmade Mini Osborne Reverse Tanto AXS 17.2 см (чорний)

Код:  340478161

Ніж складаний Benchmade Mini Osborne Reverse Tanto AXS 17.2 см (чорний)

Код:  340478161

Є в наявності

10 750

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Benchmade 945 Osborne - дивовижний нож, що вражає своєю компактністю і легкістю (вага всього 57 грам). Це молодший брат легендарної 940 моделі, яка у 2021 році святкує своє 20-річчя. На вигляд Benchmade 945 Osborne - зразок елегантності і стилю. Притягуючі лінії ножа не мають агресивності, що відштовхує. Клинок зроблений із порошкової сталі S30V, що гарантує тривале утримання гостроти ріжучої кромки та відмінну стійкість до корозії. Форма леза - зворотний танто із прямими спусками від 2/3 клинка. При товщині клинка в 2, 6 мм, така форма не тільки дає хороший різ, але й гарантує певний запас міцності кінчику леза при всяких «колупних» роботах. Довжина ріжучої кромки перевищує довжину багатьох EDC-ножів із порівнянними розмірами клинка. Бренд: Benchmade Країна: США Оригінальна продукція: Так Тип: Для туризму Вид:

Характеристики

Додаткові характеристики
  • форма лезвия - обратный танто с прямыми спусками от 2/3 клинка
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Віталій Хрістенко
    Відгук від покупця. Продавець: digtec

    Компактний ніж на кожен день, не основний, але зі своїми задачами справляється на всі

    Переваги:
    CPM, алюміній, дізайн, зборка
    Недоліки:
    Немає

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».