Ніж викидний автомат з черепами 9099, довговічний викидний механізм сталь 440C

Код:  341017141
Матеріал клинка

Ніж викидний автомат з черепами 9099, довговічний викидний механізм сталь 440C

Код:  341017141

Є в наявності

1 500

1 120

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж викидний автомат з черепами, довговічний викидний механізм для риболовлі походів і міста, харизматичний EDC ніж

Потужна модель ножа з надійним механізмом викиду і повернення клинка, тверда сталь - 440C тримає довго заточку і має хороші показники по нержавіючому властивостями.

Клинок ножа з невеликим зниженням обуха виготовлений із сталі 440С - класичного ножового матеріалу, що застосовується у галузі вже понад 50 років. Любителі ножів цінують 440С за високу твердість і здатність до тривалого збереження властивостей ріжучої кромки. Спуски слабо - увігнуті від третини клинка. Окремої похвали заслуговує візуальне оформлення - чорні спуски, чорні доли і фальшлезвие, надають зовнішньому вигляду клинка стрімкість і агресивність.

Рукоять ножа виконана з легкого алюмінієвого сплаву, має прямокутний перетин і особливих претензій в плані ергономіки не викликає. Ребристі насічки під пальці кисті і абразивні вставки на бічних поверхнях рукояті, в міру агресивні і не викликають дискомфорту при роботі ножем. У торці рукояті розміщений склобій, який одночасно служить кріпленням глибокої двосторонньої кліпси. За бажанням кліпсу можна перенести на іншу сторону рукояті, для цього достатньо викрутити склобій, перенести кліпсу і закрутити склобій на місце.

Механіка особливих нарікань не викликає - все смачно клацає пружина має абсолютно адекватне зусилля. Механічного запобіжника від випадкового викиду ножа не має, але таким можна вважати зусилля необхідне докласти до кнопки викиду і механізм скидає клинок з пружини при зустрічі з жорстким перешкодою. Після захисного скидання, досить потягнути за клинок до повного виходу з рукояті, щоб зачепити клинок за пружину.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
Піхви/чохол
  • Чохол
Вага, г
  • 190
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Feelin Aktsio

    Дизайн ножа гарний, в руці сидить добре, гостре лезо. Але через 2 тижні після замовлення полетів викидний механізм (пружина), постійно зіскакує

    Переваги:
    Дизайн, лезо
    Недоліки:
    Механізм
  • Дмитро Воробйов
    Відгук від покупця. Продавець: Feelin Aktsio

    Дуже поганий ніж зламався за 2 місяці використання , не рекомендую, здав у ремонт ніж сказали що зламалися пружини і вони індивідуальні саме для цього ножа топто замінити неможливо

    Недоліки:
    Дуже погана збірка
  • Досенко Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Feelin Aktsio

    Сильный дизайн. В руке держится очень уверено.

    Переваги:
    Размер
    Недоліки:
    Пока нет

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».