Військовий рюкзак Тактичнний Pentagon Tac Maven Assault Laser 25 л камуфляж

Військовий рюкзак Тактичнний Pentagon Tac Maven Assault Laser 25 л камуфляж

Продавець:Racio

4.7/5  ( 51 оцінок )

2 510

2 001

Немає в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак кольору койота місткістю 25 літрів. Він виготовлений із міцного та стійкого до стирання поліестеру 600D. Він чудово зарекомендує себе як для туризму та виживання, так і для повсякденного використання у місті.

Модель Tac Maven Assault оснащена традиційними ременями Molle. Крім того, спереду є панель на липучці, яка дозволяє прикріпити піктограми або емблеми Morale Patches.

Рюкзак оснащений двома основними кишенями, що закриваються на двосторонні блискавки. У передньому відділенні є дві менші кишені на блискавці, які ідеально підходять для зберігання найнеобхідніших аксесуарів.

Підганяння зовнішніх розмірів рюкзака під кількість спорядження, що перевозиться, можливе завдяки бічним компресійним ременям , по два з кожного боку. Укорочування лямок дозволяє розправити рюкзак, наприклад коли основне відділення порожнє, а менші кишені заповнені. Це дозволяє рюкзаку залишатися стійким. Вбудовані компресійні ремені можна використовувати для кріплення додаткового спорядження, наприклад куртки, простирадла, килимка або спального мішка.

Стабільному носінню рюкзака сприяють зручні широкі підтяжки, нагрудний ремінь і регульований поясний ремінь. У верхній частині рюкзака додана транспортувальна ручка, що дозволяє зручно носити рюкзак у руці. Стінка, що безпосередньо примикає до спинки, покрита м'якою сіткою і фанерована поролоном, що забезпечує комфорт під час тривалих походів. Під нею знаходиться відсік для системи гідратації, що закривається на липучку.

Технічні дані

Колір: камуфляж

Місткість: 25 літрів

Матеріал: 100% поліестер 600D.

Блискавки: SBS®

Розміри: 450×320×240 мм

Характеристики

Об'єм, л
Спеціальні відділення
  • Відділення для гідратора
Розмір
  • Размеры: 450×320×240 мм
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами