Оптичний приціл Swarovski Z6i (Gen 2) 2-12x50 BRX-I

Оптичний приціл Swarovski Z6i (Gen 2) 2-12x50 BRX-I

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

107 190

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Swarovski Z6i Gen 2 (друге покоління) - модифікована лінійка знаменитих прицілів Swarovski Z6i. Змін піддався дизайн модуля підсвічування, що став компактнішим і елегантнішим. Крім того, тепер завдяки технології SwaroLight підсвічування автоматично відключається при нахилі зброї на 70 градусів вгору/вниз або завалі в 30 градусів вліво/право. Застосування покриття SwaroClean дозволяє легко очищати приціл, навіть при попаданні смоли від дерев і брудної води.

В іншому Сваровскі Z6i Gen 2 (другого покоління) має ті ж переваги, що й приціли старіших випусків. Діапазон зміни кратності збільшений із традиційних 3-4 до 6-крат, що значно розширило можливості використання оптики на полюванні. Так, один новий приціл Z6i, здатний замінити відразу кілька застарілих моделей: на мінімальних кратностях він оптимальний для загінних полювання (широке поле зору), а на максимальних - для точного пострілу на середні та дальні дистанції (у полі, степу, горах).

Приціли Сваровські Z6i Gen 2 оснащені новим модулем підсвічування прицільної сітки, розташованим над окуляром. У єдиному вузлі об'єднано два режими - нічний і денний (мають 64 рівні яскравості), які швидко включаються спеціальним прапорцем. Встановлений режим підсвічування можна зберегти в пам'яті приладу, при цьому в пам'ять вноситься один денний та нічний режим. Іншими словами, при повторному увімкненні автоматично встановиться останній режим. Для збереження заряду батареї передбачено автоматичне відключення підсвічування (залежно від вибраного режиму - через 3 години вдень та 5 годин вночі).

Приціли Сваровськи Z6i Gen 2 з великими кратностями, додатково оснащуються бічними барабанчиками відбудови від паралаксу. Крім того, як додаткова опція на приціли може монтуватися барабанчик вертикальних поправок BT, що підлаштовується під балістику будь-якого боєприпасу. У нових прицілах Сваровські Z6i Gen 2 (другого покоління), барабанчики відбудови паралаксу та вертикальних поправок ВТ можуть додатково фіксуватися спеціальним механізмом на обраному положенні.

Для уникнення травм при віддачі зброї потужних калібрів, приціли Swarovski серії Z6i Gen 2 мають збільшену відстань між оком та окуляром прицілу: 95 мм та 120 мм (для моделі Z6i Gen 2 1-6x24 EE).

Swarovski Z6i 1-6x24 Gen 2 - за наявності оптичного прицілу з найбільшим серед усіх можливих конкурентів полем зору (42,5 метра на дистанції в 100 метрів), Ви отримуєте величезну перевагу особливо під час полювання обловим або загоном - у вузьких просіках прицілювання виконується швидше , надійніше, але в галявині оптичному прицілу з 6-кратным збільшенням немає рівних.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр передньої лінзи
  • 56 мм
Кріплення
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/3 MOA
Тип сітки
  • BRX-I
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами