Приціл Hawke Airmax 4-12х40 AMX

Максимальна кратність, х
  • 4

Приціл Hawke Airmax 4-12х40 AMX

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

9 980

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Hawke Airmax - це серія прицілів, створена спеціально для установки на пневматичну зброю - компресійні, газобалонні гвинтівки, або PCP пневматику, з жорстким дюймовим корпусом, який не деформується при подвійній віддачі.

Ряд відмінних рис цієї серії забезпечує високу продуктивність і відкриває можливості точного і простого налаштування з подальшим збереженням, а так само корекцію СТП для всього стрілецького діапазону.

Внутрішні порожнини заповнені осушеним азотом – приціл захищений від утворення конденсату на внутрішній поверхні лінз при зміні температурних режимів.

Hawke Airmax 4-12х40 (13130) має прицільну сітку AMX - поєднання ВДС і базова розмітка перестрілки, ĸaĸ y Міl-Dоt - по чотири точки в сексі. Розташована у другій фокальній площині. Додаткова розмітка з кроком 1/2, 1,5, 2,5, 3,5 і 4,5 мл у вигляді горизонтальних штрихів різної довжини запобігає введенню поправи. Довжини штриху використовують для введення боєвих попpав, не змінюючи встановленої дальності вистрілила: 0,33 міл для позначки 0.5 і от 1 шт Прозорі боєві "пеньи" з розміром 1 міл (здобно для бреетінгу) забезпечують більш видимого простору для прицілювання, мета чітко видно навіть у

Лінзи мають багатослойне (16 слоїв) освітлювальне постачання Multi-Coated , яке забезпечує одержання чіткого і ярого зображення з природною освітою.

Механізм регулювання паралаксу на об'єктиві, паралакс коригується, починаючи з 9-метрової дистанції. Ергономічний дизайн, герметична азотозаповнена конструкція із захистом від води та пилу.

Широке поле зору допоможе у швидкому пошуку цілей та стрільбі по різновіддалених точках мішені.

Характеристики

Тип прицілу
Підсвітка прицільної марки
Максимальна кратність, х
  • 4
Діаметр передньої лінзи
  • 40 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/4 MOA
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами