Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 1.5-15x

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 1.5-15x

Продавець:VIPMD

190 000

Є в наявності

4

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ще один представник лінійки сучасних тепловізійних прицілів для полювання – ATN MARS 4 640 1.5-15X. Ця модель має на борту матрицю з максимальною на сьогоднішній день роздільною здатністю матриці - 640х480. При цьому частота роботи даного прицілу (50 Герц) дозволяє без проблем виявити навіть найактивнішу мету нічного світу.

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 1.5-15X оснащений передовим сенсором із роздільною здатністю 4К, який дозволяє збільшувати зображення без втрати якості навіть на максимальних кратностях збільшення. Стріляти влучно, працювати без зарядки максимально довго – не проблема для АТН МАРС 4, про що докладніше далі.

Дальність виявлення ATN MARS 4 640 1.5-15x

  1. Виявлення (тепла точка) – 1050 метрів.

  2. Розпізнавання (теплий контур) – 530 метрів.

  3. Ідентифікація (тепла істота) – 330 метрів.

Можливість вигідно купити тепловізійний приціл атн марс 4 прямо зараз!

  • Найновіший чутливий сенсор. Нічого нового - та сама матриця високої роздільної здатності, і та ж частота, як і у попередника ATN MARS HD, але з новим сенсором це зовсім інше кіно! Кіно як у 4К – це бачити усі деталі теплового об'єкта з максимальною деталізацією навіть на високих кратностях збільшення.

  • Запис відео. Записуйте в ультра якості найкращі моменти полювання та ділитесь ними з товаришами! Не зберігайте у пам'яті ваші найкращі пригоди – залиште цю справу техніки!

  • Простий монтаж. Установка на стандартні кільця 30 мм - просто, як замінити лампочку на кухні (насправді ще простіше). З даним типом кріплення Ви без проблем встановите АТН МАРС 4640 на будь-яку зброю.

  • Нове керування. Ось тепер стане по-справжньому зручно! Кільце плавного збільшення дозволяє отримувати необхідну кратність збільшення з точністю до однієї десятої. При цьому спеціальна ребриста форма енкодера не дає зісковзнути пальцям, навіть при роботі в рукавичках.

  • Класична навігація. Вгору, вниз, праворуч, ліворуч та підтвердження – класика, зрозуміла всім. Подвійна функція кожної з кнопок (активація приладу, повернення на головний екран, запис відео та фото) – ще один плюс у карму розробників!

  • Пристрілювання одним патроном. Ви колись тримали в руках смартфон? Тоді пристрілка прицілу ATN MARS 4 640 1.5-15x не стане для Вас проблемою. Один постріл – одна поправка – влучення в десятку!

  • Розумний далекомір. Це приціл оснащений далекоміром, принцип роботи якого знайомий багатьом мисливцям – просунута стадіометрична шкала вимірювання дистанції за заданим зростанням об'єкта, до якого ведеться вимірювання.

  • Балістичний калькулятор. Приціл можна пристрелити на дві, на три, та хоч на 10 різних дистанцій стрілянини. Але краще використовувати вбудований балістичний калькулятор, який здатний зробити поправку влучення кулі з точністю до міліметра!

  • Багатопотокове відео. Для особливо просунутих користувачів компанія АТН додала ще одну «вишеньку на торті» - одночасний запис та трансляцію відео на планшет чи смартфон. Переглядайте, діліться з друзями та живіть повним життям!

  • Запис моменту пострілу. Прийшов, побачив, переміг – прицілився, вистрілив, одержав відео. Контролюйте точність стрілянини та робіть роботу над помилками лише тоді, коли це потрібно і не зберігайте терабайти відео.

  • Потужний акумулятор. Час роботи цього прицілу – найвищий ступінь автономності. Понад 18 годин безперервної роботи при піковому рівні завантаження – для цього прицілу немає нічого неможливого!

  • Опціональний лазерний далекомір. Для тих, кому не вистачає можливостей вбудованого далекоміра – лазерний далекомір ATN ABL. Цей далекомір спеціальним чином закріплюється на зовнішньому кільці об'єктива АТН МАРС і синхронізується із програмною частиною прицілу.

  • Тепловізійний приціл ATN MARS 4 640 1.5-15x характеристики

    Матриця

    Дозвіл матриці

    640x480

    Ядро

    ATN Obsidian IV Dual Core T

    Дисплей

    1280x960 із частотою кадрів 30/60 fps

    Оптика

    Об'єктив, мм

    25

    Збільшення, х

    1,5X - 15X

    Поле зору, м на 100 м

    24 х 19

    Дальність виявлення людини, м

    1050

    Дальність розпізнавання людини, м

    530

    Дальність ідентифікації людини, м

    330

    Мультимедія

    Підтримка microSD/вбудована пам'ять, Гб

    до 256

    microUSB

    Зовнішній блок живлення USB Type-C

    WiFi

    iOS & amp; Android

    Bluetooth

    Так

    GPS

    Так

    Додаткові можливості

    Мікрофон

    Так

    3D гіроскоп

    Так

    3D акселерометр

    Так

    3D магнетометр

    Так

    Е-барометр

    Так

    Е-компас

    Так

    Експлуатаційні

    IP рейтинг

    Атмосферостійкий

    Автономна робота, ч

    до 16+

    Гарантія, міс

    24

    Габаритні розміри, мм

    343x76x76

    Вага, гр

    920

Характеристики

Живлення
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 90
Температурний діапазон
  • От -28C до 48C
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення