Тактичні балістичні окуляри Xaegistac Airsoft Goggle's Black 3 змінні лінзи

2 відгуки

Код:  341537713

Тактичні балістичні окуляри Xaegistac Airsoft Goggle's Black 3 змінні лінзи

2 відгуки

Код:  341537713

Продавець:DezEX

4.9/5  ( 987 оцінок )

1 600

700

Є в наявності

32

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стан - Нове ( привезені з США )

Колір - Чорні.

Тактичні Захисні окуляри з USA. Xaegistac Airsoft Google's. Протитуманні, але не Запотівають. 3 змінні лінзи

Окуляри-маска були розроблені спеціально за участю професійних стрільців, які зробили акцент на надійність, міцність, чіткість і широкий кут огляду. Конструкція досить міцна для того, щоб витримувати серйозні навантаження, що особливо необхідно в екстремальних умовах.

Тактичні окуляри прекрасно підходять для використання у військовій справі, стрільбі, тактичних іграх, будівництві, польових роботах і інших областях. Розроблена талановитими конструкторами оправа, легка і міцна, що не звужує кут огляду, а спеціальне покриття запобігає появі подряпин.

Оптимізована конструкція підходить для використання з шоломом.

Затемнена лінза забезпечує максимальне зменшення відблисків, лінза з жовтим кольором покращує контрастність ( яскравість ) в діапазоні без затемнення деталей.

Окуляри прикривають очі і частина особи, надаючи відмінний огляд власнику. М'який наносник і прокладка по периметру оправи не завдають дискомфорт при носінні. Широка еластична стрічка з регулюванням утримує окуляри на голові. На стрічці зсувний чохол, яким прикривають маску при транспортуванні на шоломі.

В оправі з міцного пластику знизу і зверху передбачені отвори, закриті протипиловими фільтрами. Це забезпечує хорошу циркуляцію повітря і перешкоджає запітнінню. До очками додається чохол для перевезення в багажі.

Лінзи відмінно захищають очі, покращують видимість, в них очі не втомлюються навіть при тривалому використанні. Ідеально прозора лінза. Без спотворень.

Про цей товар

Покриття проти запітніння

Змінні лінзи: 3 кольорові лінзи - жовта, димчаста і прозора, швидка заміна лінз без інструментів. Варіанти лінз роблять їх відмінними для будь-якого типу освітлення в більшості обставин і погоди.

М'яка і зручна частина з гіпоалергенної гуми, яка добре сидить на обличчі, з вентильованої конструкцією, що забезпечує циркуляцію повітря.

Стійка до подряпин лінза з полікарбонату з покриттям проти запітніння забезпечує 99% захист від UVA / UVB ( Ультрафіолету ). Повністю герметична лінза забезпечує повний бічний огляд і максимальний захист

Включає сумку для перенесення з запасним об'єктивом. Регульоване оголовье утримує ваші окуляри щільно. Тканинний чохол захищає об'єктив і задню частину голови

Підходить для широкого діапазону: ідеально підходить для активного відпочинку, такого як страйкбол, пейнтбол, верхова їзда, полювання, стрілянина, їзда на велосипеді і багато іншого.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Привезені із США. Зроблено для ринку США
Кількість в упаковці, шт
  • 4
Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Євген Куценко
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX

    Маска витримала удар каменя з під колес машини, що попереду їхала. Нормальна така подача була

    Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    немає
  • Екатерина Бибик
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX

    Дуже класні окуляри! Легкі, не пріють у жару. Ремінь регулюється, що дає змогу носити як на голові, так і на шоломі. Змінні лінзи на будь яку погоду! Дякую

    Переваги:
    Легкі, не запотівають