Ніж Morakniv Chisel, carbon steel (12250)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75

Ніж Morakniv Chisel, carbon steel (12250)

Продавець:Happy Life

4.6/5  ( 270 оцінок )

624

Немає в наявності

1

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Morakniv Chisel, carbon steel (12250):

Бренд Morakniv відомий простими, але добротними, ножами з аскетичним дизайном і досить привабливою ціною. Моделі створюють із застосуванням вуглецевої, нержавіючої, ламінованої сталі, а також модифікованого вуглецевого сплаву. В результаті виходять ножі, відмінно адаптовані до навантажень та інтенсивної роботи.

Модель ножа Morakniv Chisel, carbon steel (12250) відноситься до нового покоління серії Allround. Призначення виробу – робота по дереву. Їм досить легко і зручно користуватися, тут комфортна пластмасова ручка, вкрита гумою. Рукоятка ножа забезпечена зручним упором на гарді. У складі рукояти – прогумований термопластик TPE зі вставками різних кольорів. Цей дизайнерський хід має практичне значення, оскільки власник за кольором завжди визначить, яка модель серії у нього в руках.

При роботі з ножем влажними або жирними матеріалами ручка не ковзає і не зміщується. Дана модель характеризується, як професійне виріб високого класу. Лезо ножа виконане з вуглецевої сталі – клинок довго триматиме початкову заточку. Твердість стала досить високою – близько 58-60 одиниць за шкалою Роквелла.

У комплекті передбачені пластмасові піхви для зручного зберігання та перенесення виробу. Обновлені пластикові піхви з механізмом кріплення на кліпсі дозволяють з'єднати кілька піхів між собою, а також зафіксувати їх на поясі. Ця модель дуже сподобається будівельникам.

Загальна довжина ножа становить 19,3 сантиметри, а довжина леза – 7,5 сантиметри. Товщина клинка дорівнює 3,1 міліметрів. Важить ніж 139 грам. Можна застосовувати модель як похідний нож, використовувати її на полюванні. Надійний і практичний экземпляр.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал ручки
  • Гума
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».