Рукавички без пальців, тактичні рукавички без пальців (пара), розмір L, колір зелений

Рукавички без пальців, тактичні рукавички без пальців (пара), розмір L, колір зелений

Продавець:OcMarket

4.8/5  ( 177 оцінок )

328

179

Є в наявності

89

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукавички військові без пальців похідні, армійські, військові, мисливські

Міцні захисні рукавички – незамінна річ для туристів, спортсменів, а також рибалок та мисливців. Втім, ті, хто просто часто буває на природі та любить активний відпочинок, займається боротьбою, а також часто їздить на велосипеді, теж знайдуть застосування безпалим рукавичкам. Військові рукавиці виготовлені з якісного та надійного матеріалу, тому розраховані на довгу службу свого власника.

Тактичні рукавички здатні витримувати температуру до -200. При цьому вони добре зігрівають руки. Такі безпалі рукавички не займають багато місця, легкі за вагою та компактні. І головне – вони дуже зручні, рухливість пальців не обмежується. Однією з головних переваг, якими радують рукавички військові, вважається те, що вони дуже швидко висихають.

Переваги:

Найкраще розроблені проти ударів та садна. Забезпечує міцну та довговічну комбінацію, яка захистить ваші руки від ударів. Рука не потіє завдяки дихаючій підкладці. Завдяки регульованому ремінцю на зап'ясті він адаптується до будь-якого зап'ястя. Завдяки шкіряній підкладці на долоню, ви зможете все схопити якнайкраще, вона не ковзає. Посилена система зшивання.

Розміри:

L (обхват долоні до 22 см, ширина долоні до 9 см)

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами