Приціл Delta Javelin 4.5-30x56 FFP SMR-2

Максимальна кратність, х
  • 4.5

Приціл Delta Javelin 4.5-30x56 FFP SMR-2

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

54 570

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл Delta Javelin 4.5-30x56 FFP - відмінний приціл для тактичних стрільців на далекі дистанції, яким потрібні виняткові світлосила та висока точність. Розроблено для снайперських гвинтівок калібру .338 Lapua включно .

Завдяки великій 56-міліметровій лінзі з високоякісного скла ED з багатошаровим просвітленням цей приціл пропускає багато світла, що дозволяє отримувати яскраві та чіткі зображення. Ця функція робить його відмінним помічником в умовах низького освітлення, наприклад, рано-вранці і незадовго до настання темряви.

34-міліметрова труба дозволяє виконувати безліч регулювань по вертикалі та горизонталі, а великі регульовані та блоковані турелі дозволяють легко вносити необхідні поправки у будь-який момент. Функція блокування запобігає випадковій зміні налаштувань. Zero Stop дозволяє виконати просте скидання до нуля без використання інструментів. Коригування проводиться з кроком 0.1 MRAD (один оборот турелі - 10 MRAD) з максимальним регулюванням 30/32 MRAD (вертикаль/горизонталь).

Важіль регулювання кратності дозволяє простіше, ніж будь-коли, перемикати збільшення між найбільш часто використовуваними одним клацанням. Відбудова паралаксу (від 25 ярдів до нескінченності) доступна бічною ручкою фокусування.

SMR-1 - це тактична сітка, призначена для стрільців на далекі дистанції та спортсменів PRS, але завдяки освітленому центру сітка також ідеально підходить для полювання при слабкому освітленні. Прицільна сітка відрізняється чистим верхнім полем, плаваючою центральною точкою, маркерами 0.2 MRAD та вбудованою лінійкою по вертикалі та горизонталі з маркерами 0.1 MRAD для спрощення вимірювання мети.

У зоні "Ялинка" є маркери 0.2 MRAD для вимірювання відстані, вимірювання відхилення вітру та похідної. Цифри для вимірювання послідовних променів розміщені на 1.2 MRAD праворуч від центру, щоб їх було легко побачити при підрахунку променів, але все ж таки досить далеко від центру, щоб не покривати ціль у найбільш критичних точках сітки.

SMR-2 - являє собою спрощену сітку SMR-1. Вона має всі функції, крім "ялинки", яка є у SMR-1. Це робить її більш придатною для стрільців, які не використовують цю функцію і віддають перевагу більш чистій сітці.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 34 мм
Максимальна кратність, х
  • 4.5
Діаметр передньої лінзи
  • 56 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/3 MOA
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами