Збройовий очисник-знежирювач RecOil 500 мл

Збройовий очисник-знежирювач RecOil 500 мл

Продавець:BWB

4.6/5  ( 369 оцінок )

444

Немає в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

АЕРОЗОЛЬНИЙ ОЧИСНИК-ЗНЕЗЖУВАЧ RECOIL

Призначений для безпечного та швидкого очищення забруднень ствола, ударно-спускового механізму, газових поршнів, магазинів, змінних насадок тощо, як при повному, так і при неповному розбиранні зброї. Спеціальна насадка утворює сильний струмінь засобу для чищення, який проникає у всі важкодоступні місця, очищає всі металеві частини зброї від бруду, нагару, мастила і масла, витісняє вологу з важкодоступних місць, що дозволяє зробити процес чищення швидким, зручним і безпечним для сучасних видів зброї, при цьому не пошкоджуючи інші деталі, незалежно від чого вони зроблені: пластику, дерева, шаруватих та композитних матеріалів, прогумованих вставок або будь-яких інших матеріалів, включаючи камуфляжне покриття. Висихає за лічені секунди, залишаючи поверхню абсолютно чистою. Дозволяє уникнути проблем, спричинених забрудненням вузлів, усуває затримки ударно-спускових механізмів, екстракторів, запобіжників, газових поршнів тощо. Завдяки спеціальному клапану продукт можна розпорошувати в будь-якому положенні. Перед застосуванням перевірте сумісність засобу з поверхнею, що очищається.
Безпечне і швидке очищення УСМ, газових поршнів, ствола, магазинів і т.д., як при повному, так і при неповному розбиранні. Проникає важкодоступні місця, очищає від бруду, нагару, мастила і масла, витісняє вологу. Висихає за лічені секунди, не ушкоджуючи пластик, дерево, композитні матеріали, прогумовані вставки, камуфляжне покриття. Дозволяє уникнути проблем, спричинених забрудненням вузлів, усуває затримки УСМ, екстракторів, запобіжників тощо.
Застосування: Струсіть балон і наносьте засіб, доки забруднення не буде видалено. Після очищення, змастіть поверхню спеціальним Синтетичним маслом зброї RecOil®. У разі потреби зверніться до інструкції з експлуатації вашої зброї.
Запобіжні заходи: Перед застосуванням перевірити сумісність засобу з поверхнею, яку потрібно очистити.
Термін зберігання: 10 років після виготовлення.

Характеристики

Сумісність
  • Універсальна
Об'єм, мл
  • 500
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами