Дальномір Nikon Forestry Pro II

Підвищення

Дальномір Nikon Forestry Pro II

Продавець:Nanotex

4.7/5  ( 33 оцінок )

28 500

23 900

Є в наявності

4

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Відкрийте для себе лазерний далекомір Forestry Pro II, який вимірює швидше і надалі

Ця покращена модель тепер пропонує діапазон вимірювання відстані від 7,5 до 1600 м. Триточковий замір точно вимірює висоту, навіть якщо стопа та/або маківка вашого об'єкта непомітні. Технологія HYPER READ забезпечує швидкий та стабільний вимірювання, а результати відображаються на внутрішньому дисплеї приблизно через 0,3 секунди. Система виміру «пріоритет мети» дає можливість вибирати між найближчими або найдальшими об'єктами, і ви можете зберегти до 250 вимірювань в журналі. Великий зовнішній дисплей із підсвічуванням забезпечує чітке зображення при слабкому освітленні, а компактний водонепроникний корпус зручний у перенесенні.

Значні аргументи:

Швидший і точніший вимір
Великий зовнішній дисплей з підсвічуванням для зручного перегляду
Журнали вимірювань для підтримки ваших місій
Перемикання цілей натисканням кнопки
Портативний, зручний та міцний

Швидший і точніший вимір
 
Forestry Pro II спрощує польові дослідження та робить їх точнішими. Завдяки потужному діапазону відстаней від 7,5 до 1600 м та можливості вимірювання висоти він покриває всі потреби. Вимірювання включають фактичну відстань, горизонтальну відстань, висоту, кут і вертикальну відстань, яка є різницею в зростанні між двома об'єктами. Двоточковий вимір використовується, коли видно ступня об'єкта, а триточковий вимір забезпечує точну оцінку, навіть якщо ступня та/або верхівка об'єкта приховані. Технологія HYPER READ забезпечує швидкі та стабільні вимірювання у всьому діапазоні вимірювань, а миттєві результати відображаються на внутрішньому дисплеї приблизно через 0,3 секунди.

Великий зовнішній дисплей з підсвічуванням для зручного перегляду  

Результати ваших вимірювань відображаються не лише на внутрішньому екрані, коли ви дивитеся на ціль. Вони також відображаються на зовнішньому дисплеї з підсвічуванням діагоналлю 5,3 см (2,1 дюйма), що дозволяє легко робити нотатки про результати. Новий екран значно більший, ніж у попередній моделі – 4,3 см (1,7 дюйма). Тепер він має три рівні яскравості з підсвічуванням, яке ви можете налаштувати, щоб отримати видимі результати навіть у найтемніших лісах.

Журнали вимірювань для підтримки ваших місій  

Forestry Pro II дозволяє зберігати до 250 вимірювань, які відображатимуться на зовнішньому дисплеї з підсвічуванням. Ця нова функція журналу зберігає ваші вимірювання у числовому порядку, тому ви можете повернутися та перевірити їх у будь-який час. Вам більше не потрібно зупинятися і робити нотатки: Forestry Pro II записує виміри для вас, допомагаючи вам обробити більшу площу за менший час.

Перемикання цілей натисканням кнопки

Система вимірювання пріоритет мети допомагає вам точно вибрати мету, яку ви вимірюєте. Виберіть "Пріоритет першої мети", щоб виміряти відстань до найближчої групи об'єктів, спрощуючи вибір об'єкта, що стоїть на тлі, що перекривається. Якщо потрібно виміряти найдальший об'єкт, виберіть режим пріоритету віддаленої мети, який спрощує вибір мети в лісистій місцевості.

Портативний, зручний та міцний

Ви завжди отримуєте яскраві та чіткі зображення завдяки високоякісному монокуляру з 6-кратним збільшенням та багатошаровим просвітленням, а діоптрійна корекція та велика відстань до зіниці забезпечують комфортний та зручний перегляд навіть у окулярах. Компактний та легкий корпус, водонепроникність до 1 м протягом 10 хвилин, гарантує тривалий термін служби. Forestry Pro II створений, щоб витримувати всі суворі погодні умови, з якими ви зіткнетеся під час місій на відкритому повітрі.
Код товару

Функції:

Діапазон вимірювання (фактична відстань) (м): Відстань: від 7,5 до 1600 м - Кут: ±89°
Збільшення: 6x
Видошукач - Ефективний діаметр об'єктива (мм): 21
Дальномір - Реальне кутове поле (°): 7,5
Видошукач - вихідна зіниця (мм): 3,5
Видошукач - видалення вихідної зіниці (мм): 18
Розміри (Ш х В х Г) (мм): 110 х 74 х 42
Вага: 170 г
Джерело живлення: 1 літієва батарея CR2 (3 В постійного струму)
Водонепроникний: водонепроникний (до 1 м протягом 10 хвилин), захист від запотівання

Характеристики

Живлення
Підвищення
Діаметр об'єктива
  • 21 мм
Діаметр вихідної зіниці
  • 3.5 мм
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами