Оптичний приціл Immersive Optics 10x40 Mildot Extended

Оптичний приціл Immersive Optics 10x40 Mildot Extended

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

15 550

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Призматичний приціл Immersive Optics 10x40 Mildot Extended - компактний приціл з максимально чітким зображенням та вражаючим світлопропусканням (ED-оптика), що забезпечує яскраву картинку при використанні від світанку до заходу сонця. Мала глибина різкості дозволяє точно визначати відстань до мети під час фокусування.

Коротке видалення вихідної зіниці - 17 мм і мінімальні габарити прицілу ідеально підходять для дрібнокаліберних .22 LR/.22 WMR (конструкція прицілу витримує калібри до 308 Win) гвинтівок . мобільність стрілку і зберігаючи при цьому ідеальний баланс вашого карабіну або гвинтівки.

Призматична конструкція

Призматична конструкція, вибрана для прицілів, дає можливість створювати набагато більш компактні і легкі приціли з чудовими оптичними характеристиками.

Компактний розмір дозволяє набагато краще збалансувати зброю та приціл, а вага, зміщена ближче до стрілки, значно знижує стомлюваність від прицілювання, що дозволить вам стріляти точніше і менше втомлюватися при довгих стрілецьких сесіях.

Широке поле зору

Приціл Immersive Optics 10x40 має вчетверо ширше поле зору (11.4 м) для такої кратності збільшення порівняно з традиційними прицілами і може фокусуватися на відстані від 6 м для стрільби з близької відстані. Має максимально чітке зображення і вражаючу світлопропускну здатність, що забезпечує яскраву картинку при використанні від світанку до заходу сонця.

Оптичні елементи із ED-скла

Лінзи прицілу виконані з понад низькодисперсного скла ED (Extra-Low Dispersion), що допомагає підтримувати природну кольоропередачу в межах спостережуваного поля зору, зводячи до мінімуму хроматичну аберацію (усувається колірна окантовка по краях об'єктів на зображенні) і забезпечує високу чіткість і ідеальне великі відстані.

Виготовлені на верстатах з ЧПУ механічні елементи

Корпуси всіх прицілів Immersive Optics виготовлені на верстатах із ЧПУ, водонепроникні, а оптичні канали заповнені азотом для захисту від запотівання.

Обнулювані барабани введення поправок

Барабани з кроком 0.1 MIL відмінно підходять до прицільних марок типу Mil-Dot. Запас виправлень по вертикалі/горизонталі становить 28 MIL.

Розумні кріплення MOA з можливістю регулювання нахилу прицілу

У комплект входять три кронштейни з регульованим нахилом в МОА, що дозволяють компенсувати витрати на прицілі. Вони легко регулюються і дозволяють не "заганяти" при пристрілці поправки на прицілі в край діапазону при стрільбі на значні дистанції.

Новаторська система кріплення захисних кришок

Всі приціли компанії оснащені відкидними кришками з гуми, які можна закріпити на кришках пристрілювальних барабанів , що дозволяє швидко і надійно їх зафіксувати.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр передньої лінзи
  • 40 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/10 MIL
Колір променя
  • Червоний
Комплектація
  • Наглазник, Приціл, Інструкція, Захисні кришки, Ключ шестигранний - 2 шт., Серветка, Батарейка, Кронштейн-кріплення - 3 шт., Наклейка для розмітки барабана паралакса, Картонна коробка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами