Оптичний приціл Immersive Optics 14x50 Mildot

Оптичний приціл Immersive Optics 14x50 Mildot

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

16 580

Немає в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Призматичний приціл Immersive Optics 14x50 Mildot - приціл із найбільшим збільшенням у лінійці компанії. Компактний приціл з максимально чітким зображенням та вражаючим світлопропусканням, що забезпечує яскраву картинку при використанні від світанку до заходу сонця. Мала глибина різкості дозволяє точно визначати відстань до мети при фокусуванні.

Коротке видалення вихідної зіниці - 18 мм і мінімальні габарити прицілу ідеально підходять для дрібнокаліберних .22 LR/.22 WMR (конструкція прицілу витримує калібри до 308 Win) гвинтівок , а також для всього різноманіття мобільність стрілку і зберігаючи при цьому ідеальний баланс вашого карабіну або гвинтівки.

Призматична конструкція

Призматична конструкція, вибрана для прицілів, дає можливість створювати набагато більш компактні і легкі приціли з чудовими оптичними характеристиками.

Компактний розмір дозволяє набагато краще збалансувати зброю та приціл, а вага, зміщена ближче до стрілку, значно знижує стомлюваність від прицілювання, що дозволить вам стріляти точніше і менше втомлюватись при довгих стрілецьких сесіях.

Широке поле зору

Приціл Immersive Optics 14x50 має вчетверо ширше поле зору (9.6 м) для такої кратності збільшення порівняно з традиційними прицілами і може фокусуватися на відстані від 6 м для стрільби з близької відстані. Має максимально чітке зображення і вражаючу світлопропускну здатність, що забезпечує яскраву картинку при використанні від світанку до заходу сонця.

Оптичні елементи із ED-скла

Лінзи прицілу виконані з понад низькодисперсного скла ED (Extra-Low Dispersion), що допомагає підтримувати природну кольоропередачу в межах спостережуваного поля зору, зводячи до мінімуму хроматичну аберацію (усувається колірна окантовка по краях об'єктів на зображенні) і забезпечує високу чіткість і ідеальне великі відстані.

Виготовлені на верстатах з ЧПУ механічні елементи

Корпуси всіх прицілів Immersive Optics виготовлені на верстатах із ЧПУ, водонепроникні, а оптичні канали заповнені азотом для захисту від запотівання.

Обнулювані барабани введення поправок

Барабани з кроком 0.1 MIL відмінно підходять до прицільних марок типу Mil-Dot. Запас виправлень по вертикалі/горизонталі становить 28 MIL.

Розумні кріплення MOA з можливістю регулювання нахилу прицілу

У комплект входять три кронштейни з регульованим нахилом в МОА, що дозволяють компенсувати витрати на прицілі. Вони легко регулюються і дозволяють не "заганяти" при пристрілці поправки на прицілі в край діапазону при стрільбі на значні дистанції.

Новаторська система кріплення захисних кришок

Всі приціли компанії оснащені відкидними кришками з гуми, які можна закріпити на кришках пристрілювальних барабанів , що дозволяє швидко і надійно їх зафіксувати.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр передньої лінзи
  • 50 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/10 MIL
Колір променя
  • Червоний
Комплектація
  • Наглазник, Приціл, Інструкція, Захисні кришки, Ключ шестигранний - 2 шт., Серветка, Батарейка, Кронштейн-кріплення - 3 шт., Наклейка для розмітки барабана паралакса, Картонна коробка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами