Ніж складаний 125 мм, лезо 75 мм. YATO YT-76050

1 відгук Код:  343566229
Матеріал клинка

Ніж складаний 125 мм, лезо 75 мм. YATO YT-76050

1 відгук Код:  343566229

Продавець:ZtooLS

4.9/5  ( 48 оцінок )

219

Є в наявності

25

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж складаний 125 мм, лезо 75 мм. YATO

Загартована сталь клинка в поєднанні з анодованим алюмінієм ручок роблять цей ніж невразливим для іржі, міцним і надійним помічником.

Легкий, він зручно лежить в руці. Подпальцевое поглиблення на рукоятці робить ніж безпечним при активному використанні, рука не зісковзує на лезо.

За допомогою отвору на обусі можна відкрити легко як правою, так і лівою рукою.

Система Slip joint проста у використанні і уберігає від випадкового закриття ножа за рахунок спейсера (підпираюча частина на ручці).

Оснащений карабіном для зручного кріплення на поясі чи спорядженні. Ідеально підійде для щоденних потреб, стане незамінним у рибалці, полюванні та туризмі.

Особливості

Форма клинка – Clip point, відрізняється тонким шилоподібним вістрям. Уможливлює додаток більшої сили на укол. Лезо агресивне, проникаюче;

Вставки на рукоятці з анодованого алюмінію – надійний захист від корозії. Для цього матеріалу характерні цілісність і твердість. Не відшаровується і не схильний появі подряпин, стійкий до термічної дії, при цьому дуже легкий!

Форма рукоятки з виїмкою під вказівний палець робить ніж безпечним і вберігає руку від зісковзування на лезо ножа при інтенсивних роботах.

*Не є холодною зброєю

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
Загальна довжина, мм
  • 125
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Володимир Кожемякін
    Відгук від покупця. Продавець: ZtooLS

    Отличный маленький лёгкий прочный

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».