Комплект Балончики для пневматики Borner 10 шт Кулі 4.5 мм (кульки) для пневматики KWC Steel BB Граната 2000 шт

Комплект Балончики для пневматики Borner 10 шт Кулі 4.5 мм (кульки) для пневматики KWC Steel BB Граната 2000 шт

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 63 оцінок )

605

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект балончиків для пневматики Borner 10 шт Кулі (кульки) для пневматики KWC Steel BB Граната 2000 шт

KWC 4.38 Steel BB - найпопулярніші кулі для пневматичної зброї калібру 4.5 мм. Чудова якість, оригінальний дизайн упаковки та зручний дозатор – все це про сталеві кулі KWC 4.38 Steel BB. Кількість кульок у пачці становить 2000 штук. Вага однієї кульки – 0,38 гр. Сталеві кулі KWC 4.38 Steel BB покриті нікелем.

Балончик CO2 Borner – комплект з 10 штук. Переважно використовується у зброї пневматичного типу. Балон заповнений газом СО2 під тиском. Встановлюючи балон у рукоятку пістолета або магазин, ви проколюєте кришку шийки балона. Газ утримується у системі з допомогою клапанів зброї. При кожному пострілі газ витрачається дозованими порціями, це зумовлено механізмом пневматичної зброї. Крім газу, у балон під тиском завантажено олію. Воно змащує канал ствола та механізми при кожному пострілі. Залишати балон у зброї після стрілянини категорично не рекомендується. Зброя, яка не використовується але лежить в зарядженому стані може стати непридатним, через вплив тиску, газу та масла на резиночки та клапана зброї. Якщо ваш пістолет або будь-яка інша зброя почала нацковувати тиск, слід обзавестися ремонтним комплектом і здати зброю в майстерню. Дванадцяти грамові балони СО2 практично ідентичні, і підійдуть на будь-який пневматичний пістолет простого типу, або пневматики blow-back (з затворною рамою, що рухається).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення