Ніж нескладний Grand Way 31 KG

Код:  343915717
Матеріал клинка

Ніж нескладний Grand Way 31 KG

Код:  343915717

Немає в наявності

720

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нескладний ніж 31 KG – чудовий зразок привабливості простих форм та технічних рішень. Клинок типу дроп поінт зі зниженням лінії обуха забезпечує легке входженням у матеріал, він однаково добре підходить як для нарізування, так і для проколювання.

Сталь 420, з якої виготовлений клинок, характеризується зменшеною крихкістю та легкістю заточування. Також їй властива висока корозієстійкість.

Рукоятка ножа виготовлена із закругленнями та уплощеннями, має підпальцеву виїмку, що робить її утримання зручним як для голої руки, так і в рукавичці. Виготовлена вона з натурального дерева із захисним просоченням, що знижує негативний вплив. Також, рукоять укріплена сталевим больстером та навершшям.

Ніж 31KG укомплектований поясними піхвами з натуральної шкіри.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
Твердість клинка
  • 52-55
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».