Розвантажувальний жилет 22R06

Розвантажувальний жилет 22R06

Продавець:divoson

3 200

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розвантажувальна система, модульна

Виконання будь-якого завдання вимагає ретельної підготовки, для сприятливого результату важлива кожна деталь, і останньою складовою є вибір розвантажувальної системи.

Представляємо вашій увазі новинку виробництва компанії DIVOSON розвантажувальну систему 22R06.

Ключові переваги нагрудника компактність, мала вага та мобільність, він не сковує руху. Так як він не вміщує бронеплит, він практично не збільшує ваш силует.

Розвантаження 22R06 може використовуватися як окремий елемент спорядження, так і у вигляді доповнення до бронежилетів, що не мають осередків Моллі. Як і будь-яка інша розвантажувальна система, нагрудник є універсальним рішенням для перенесення боєзапасу, тим більше, що даний елемент спорядження має можливість використання знімних панелей. Вони підходять як chest rig, так і до плитоносців серії Stich Defense. Також їх легко можна залежати від поставленого бойового завдання. Вона кріпиться на плечовій панелі через липучку велкро, яка займає площу всієї панелі і надійно фіксує її. У конструкції нагрудника використовується липучка велкро, що дозволяє безперешкодно його знімати і надягати. Нагрудник легко підлаштовується під власника, зручні лямки регулюються по довжині та фіксується на велкро.

У нижній частині розвантаження знаходиться система Моллі для закріплення додаткових елементів спорядження, у тому числі універсальної сумки, так само Моллі стропи присутні і на бічній панелі. За бажанням ви можете придбати додаткові панелі, що дозволяє розширити базове розвантаження до повнорозмірної розвантажувальної системи.

На задній панелі виробу є система Моллі та липучки велкро для регулювання розвантажувальної системи носія.

Розвантажувальна система 22R06 легко підійде для інструкторів з вогневої підготовки, співробітників силових служб, а також любителів військово-тактичних ігор.

Характеристики

Колір
Розмір
  • Універсальний
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Текстиль
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами