Тактична військова форма ЗСУ піксель 54 24022022

1 відгук

Код:  344216587

Тактична військова форма ЗСУ піксель 54 24022022

1 відгук

Код:  344216587

Продавець:YOSIZE

3 500

2 050

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

. Форма практична та міцна в експлуатації. Виконана з якісної тканини саржа: бавовни 80% та поліестеру 20%, не линяє, не вигоряє на сонці. Дбайливий, продуманий пошив, який включає деталі натівського костюма з незначним облегшенням, зручний при носінні. Нашиті липучки під шеврони та під погон. Куртка: застібки – блискавка + липучки. Чотири кишені на блискавці, на руках і на грудях, внутрішня кишенька. Липучки на рукавах для регулювання. На спинці відділення для розтяжки рукава під час руху, під рукавами вентиляційні прошивки. Штани: чотири кишені, дві з них - глибокі кишені з липучками; липучки для регулювання, високий пояс із широкими петлями під ремінь, карман для мультітула.

P.S. По виробу можливі незначні зміни у пошиві, уточнюйте якщо принципово. Час опрацювання замовлення залежить від наявності розміру, тому уточнюйте, пишіть ваші міри ог-от-об. 

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал (склад)
  • 80 хлопок 20 полиестер
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олег Буздуган
    Відгук від покупця. Продавець: YOSIZE. Розмір: 66

    Связались бистро потом перекидивали с одного менеджера на другого взяли меркі далі даже больше чем надо . Но пошили как попало штани маленькие куртка в натяжку рукава как в кинконга

    НЕ ДАЙ БОГ ЗАКАЗАТЬ НАШИМ ЗАХІСНИКАМ . А МНЕ В ТРО И ТАК ПОЙДЕТ . Может найду кто петешет ..

    Переваги:
    Связались бистро
    Недоліки:
    Криве руки