Наколінники тактичні та налокітники, захист тактичний, комплект Black Hawk RD 1704, Чорні

1 відгук

Код:  344244850

Наколінники тактичні та налокітники, захист тактичний, комплект Black Hawk RD 1704, Чорні

1 відгук

Код:  344244850

Продавець:OTARO

5/5  ( 15 оцінок )

1 647

1 258

Немає в наявності

12

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплект підлокітників та наколінників виконаний з високоміцного та удароміцного пластику в чорному кольорі. Цей комплект здатний надійно захистити ваші лікті та коліна в умовах екстремальних видів спорту або бойових дій. При використанні м'які накладки не створюють незручностей при згинанні рук та ніг, а також активних рухах та бігу. Для кріплення використовуються гнучкі ремінці, набір є універсальним і підійде для будь-якої статури.

Важливу роль грає добре продумана система фіксації. Еластичні ремені на липучках можна відрегулювати під будь-який обхват ніг і рук, а за потреби Ви можете миттєво зняти наколінники, передбачені спеціальними кріпленнями.

Набір є важливим елементом екіпіровки для бійця, тому що захищають суглоби, що істотно впливають на боєздатність. Даний комплект дозволить спокійно стріляти з лікті та коліна, повзати у приміщенні та на вулиці, у гірській місцевості не відчуваючи при цьому незручності.

Характеристики

Матеріал
  • Поліамід
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитрий Гук
    Відгук від покупця. Продавець: OTARO

    Надто туго затягуються ремені. Закороткий ремінець сильно стягує кінцівки при фіксації. Такі комплекти необхідно брати із запасом - кілька штук бо при активних діях можуть швидко виходити з ладу елементи кріплень та швидко зношується сама поліамідна чашечка. Тому беріть декілька про запас.

    Переваги:
    Дуже легкі та м'які
    Недоліки:
    Занадто короткі ремінці для фіксації, хоч вони і стрейчеві все одно туго затягуються