Тактичні наколінники та наколінники, з легкими у встановленні регульованими затискачами, Колір: Хакі ( 2 шт - комплект )

Тактичні наколінники та наколінники, з легкими у встановленні регульованими затискачами, Колір: Хакі ( 2 шт - комплект )

Продавець:RID

4.5/5  ( 117 оцінок )

780

Немає в наявності

8

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні наколінники та налокітники, з  легкими у встановленні регульованими затискачами, Колір: Хакі

Професійні наколінники

Захистіть коліна та запобігайте втомі під час роботи завдяки професійним гелевим наколінникам. Ці міцні колінні накладки, оснащені жорсткою зовнішньою оболонкою та покриті опорними гелевими вставками, допомагають рівномірно розподіляти вагу та захищають коліна та одяг від бруду, сміття, вологості та температури. Інтелектуальне рішення для будь-якої діяльності, яка потребує постійного коліна, цей продукт відмінно підходить для садівництва, прибирання, встановлення підлоги або плитки, а також для багатьох професій або вітчизняних проектів.

Регульований для ідеального прилягання

Оснащені повністю регульованими ремінцями, які можна затягнути або розкути, наколінники розроблені так, щоб ідеально підходити до вашого тіла. Створені з міцного плетіння нейлону, ремінці оснащені самозамикаючими застібками, щоб міцно тримати на місці колінні колодки.

Міцні екстер’єри, інтер'єри підтримки

Завдяки надзвичайно стійкій оболонці з ПВХ, наколінники ідеально підходять для робочих середовищ на пересіченій місцевості та захищають від травм чи незручностей, спричинених скелями, гравієм, твердими або нерівними поверхнями тощо. Хоча зовнішність захищає, внутрішня підкладка оснащена товстою подушкою опорного гелю, яка пом'якшує удар, що дозволяє вам виконувати роботу зручно.

Вага пари - 460 г

Тканина верху - Кордура 1680

Тканина з середини - Дайвінг на поролоні 5 мм

Внутрішня підкладка - Дайвінг

Система фіксації типу - Фастекс

Характеристики

Кількість у комплекті, шт
  • 2
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами