Голова поршня Fps Sotair Aep Cmg

Голова поршня Fps Sotair Aep Cmg

Продавець:Active Service

5/5  ( 33 оцінок )

735

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Змінна голова поршня для страйкбольних приводів типу AEG.

Бренд FPS Softair відомий як європейський виробник високоякісних запчастей та комплектуючих для страйкболу. Компанія створена ентузіастами ейрсофту, які мають багаторічний досвід у ремонті та обслуговуванні приводів та іншого спорядження; а весь технологічний цикл, від проектування до фінального виробництва, розташований в Італії.

Голова поршня Fps Sotair Aep Cmg позиціонується як високоякісна деталь, здатна значно підвищити ефективність руху повітря через циліндр. При русі вперед повітря, що потрапляє у відчини у передній частині голови поршня, штовхає назовні кільце ущільнювача, розширюючи його — таким чином, ущільнювач максимально прилягає до стінок циліндра і перешкоджає витокам повітря. Вбудований підшипник знижує навантаження на пружину при її стисканні та розтисканні; якщо цю деталь доповнити підшипником у направляючій пружині, це дозволить максимально зменшити сторонні навантаження та продовжити строк служби пружини.

Деталь виготовлена ​​з алюмінію марки 70775 шляхом фрезерування на станках з ЧПУ (CNC), що гарантує точність та довговічність. 

Голова поршня повністю сумісна з приводами Tokyo Marui та Cyma.

УВАГА: заміна внутрішніх деталей гірбоксу потребує специфічних знань та навичок. Рекомендуємо звертатися з цим питанням до відповідних майстерень чи професійних спеціалістів з ремонту страйкбольного обладнання.

Характеристики:

Тип: голова поршня

Спільність: AEG (Tokyo Marui, Cyma та аналоги)

Матеріал: алюміній 7075

Діаметр: 19,58 мм

Вес: 5,13 г

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення