Аптечка підсумок велика стегна/MOLLE чорна зі знімним хрестиком шевроном VS TEB

2 відгуки Код:  344690665

Аптечка підсумок велика стегна/MOLLE чорна зі знімним хрестиком шевроном VS TEB

2 відгуки Код:  344690665

Продавець:Термоекопродукція

4.3/5  ( 60 оцінок )

285

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

63

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Настегна / MOLLE Матеріал: водовідштовхувальний вогнестійкий оксфорд Аптечка призначена для перенесення індивідуального набору медикаментів. Розташування гумок та посадкових місць для медикаментів максимально зручне та практичне завдяки оптимальним розмірам. Передня кишеня для медичних рукавичок або для інших негабаритних речей зроблена таким чином, що при заповненні його він стає більше початкового розміру і дає опуклість вперед. Система носіння: Носити аптечку можна як на стегні так і на системі MOLLE, кріплення на стегнах знімне, завдяки цьому аптечка універсальна. Розміри: (основне відділення) Висота-22 см Ширина-18 см

Характеристики

Призначення
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • Відсутня
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Вадим Гербановський
    Відгук від покупця. Продавець: Термоекопродукція

    Доброго дня. Придбав сумку приблизно місяць назад, тож коротко опишу:
    1. Я брав для носіння на нозі, але не подумав прикласти лінійку і прикинути чи це зручний варіант. Так от - не зручний. Сумка суттєво більша за ногу, займає місце і не зручно сидить через це. Але я прикріпив до рюкзаку на MOLLE, тож проблему вирішив. Це до того, що не слід забувати звіряти розміри зі своїми параметрами:)
    2. Всередині достатньо багато місця для того, щоб спакувати все необхідне. Турнікєти, таблетки, дрібні речі і т.д.. Стосовно цього ніяких нарікань нема.
    3. Матеріал - на вологостійкість не перевіряв, але думаю, що всередині все промокне, бо він доволі тонкий і просвічує на сонці.
    Єдина реально неприємна річ це те, що по всім швам відходять ниточки, тож не знаю чи не розлізиться із часом. Якщо таке станеться - додам ще один відгук.

    А поки - використовується:)

  • Hattori
    Відгук від покупця. Продавець: Термоекопродукція

    Порадовал бонусный подарок)

    Переваги:
    10/10 по удобности
    Недоліки:
    не нашел