Ніж нескладний Grand Way 2579

Код:  345308449
Матеріал клинка

Ніж нескладний Grand Way 2579

Код:  345308449

Немає в наявності

800

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 2579 – чудовий зразок того, що прості лінії та форми можуть бути дуже привабливими. Ніж має вивірені пропорції довжини рукояті та клинка як 1:1. Таке співвідношення забезпечує ножу зовнішню привабливість за збереження своїх ріжучих властивостей.

У клинка пряма лінія обуху, а ребро жорсткості, що виступає над обухом, виконує роль фальшлеза. Ріжуча кромка ножа утворена неширокими скандинавськими спусками, з невеликим мікропідведенням.

Сталь 440С, з якої виготовлений клинок – це чудовий вибір для універсального чи мисливського ножа, де застосовуються досить товсті ріжучі кромки. В актив цього матеріалу можна записати високу механічну твердість та міцність, а також корозійну стійкість.

Ніж виготовлений із застосуванням схеми наскрізного монтажу.

Рукоятка ножа виконана з твердої деревини. Щоб уникнути руйнування, рукоятка захищена латунним больстером і таким же навершшям. Больстер, виступаючи за ручку, утворює дуже зручний упор для руки під час роботи ножем. Деревина рукояті просочена засобами, що виключають згубний вплив вологи та шкідників. Всі переваги такої рукояті розкриються взимку – дерево навіть на морозі можна комфортно тримати у руці.

У комплекті з ножем йде поясний чохол-піхви із щільної тканини.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58
Піхви/чохол
  • Піхви
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».