Ніж складаний Grand Way 01305

Код:  345308467
Матеріал клинка

Ніж складаний Grand Way 01305

Код:  345308467

Немає в наявності

722

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складний ніж 01305 - це поєднання надійності та стильності. Хороший приклад стриманого, спокійного дизайну та безвідмовних технологічних рішень.

Розміри та ергономіка роблять ніж як зручним для використання та носіння щодня, так і доречним у бардачку автомобіля чи похідному рюкзаку, на той випадок, якщо вам на природі знадобиться допоміжний ніж.

Клинок ножа виготовлений з нержавіючої сталі марки 5Cr15MoV, яка легко правиться і точиться, а також має підвищені антикорозійні властивості. Значна товщина в обусі – 3,2 мм, забезпечує більшу надійність клинка.

Відкривається клинок за допомогою виступу-фліппера або за допомогою шпеньків. Фіксація забезпечується надійним замком фрейм-лок. Особливість цього замку в тому, що пластиною, що замикає, тут є металева частина рукояті.

Клинок має покриття black stonewash, що дозволяє приховати сліди використання та дрібні подряпини.

Виготовлена з композиту G10 накладка має ребристу велику насічку, що запобігає ковзанню ножа в руках.

Різні додаткові елементи конструкції – зручна підпальцева виїмка, двосторонній шпенек та отвір під темляк – забезпечують ніж додатковими аргументами на його користь при виборі оптимального варіанта складаного ножа на кожен день.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
  • Склотекстоліт G10
Твердість клинка
  • 56-57
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».