Відгуки покупців про Туристичний Ніж з Нержавіючої Сталі з ножнами BK06 SSH BPS Knives - Ніж для риболовлі, мисливства, походів

9 відгуків

Код:  345513757

Залиште свій відгук про цей товар
  • Олександр Лисиця
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Добре ріже деревину . Приємний на вигляд і гарно лежить в руці, непогано збалансований , дещо брутальний без полірування, але так мабуть і краще) Особисто для себе зрозумів, що треба було брати з довшим і важчим лезом , але це дуже суб'єктивно . Пізніше поцікався про всадний монтаж леза і виявив , що для тривалого "батонінгу" деревини треба фултанг. Так що майте на увазі ))

    Переваги:
    Недорогий , якісний ножик для походів.
    Недоліки:
    Для такої ціни не виявлено.
  • Дмитро Євтушенко
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Якщо в світі настане тотальний капець, то я візьму саме цей ніж

  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Дуже зручний та міцний ніж

    Переваги:
    Скандинавська заточка, сталь, зручно сидить в руці, відмінно справляється як в нарізанні так і рубанні
    Недоліки:
    немає отвору для темляка, але при бажанні його можна зробити.
  • Володимир Довгий
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Чудовий ніж, свої функції виконує добре) Єдине, що я доробив - це довів лезо до ідеалу. Ціна - якість співпадають. Доставили швилко, купівлею задоволений!

    Переваги:
    Зручний, хороша сталь
    Недоліки:
    Не виявив
  • Сергей Фомин
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Характеристики ножа:
    Виготовлений зі сталі 5Cr14Mov.
    Лезо: довжина 131 мм, ширина 31 мм, товщина 3 мм, спуск 7,5 мм.
    Рукоятка: довжина 115 мм, товщина 29 мм.
    Загальна довжина ножа: 247 мм
    Піхви (чохол): шкіряний, товщина шкіри 3-4 мм, довжина 226 мм.
    Вага: ніж 145 г, піхви 102 г, загальна 247 г.

    На перший погляд, ножем задоволений. Співвідношення ваги та розміру вдале. Виготовлений на 4 з мінусом, відсутня фінішна поліровка. В руці лежить добре, розмір та товщивна рукоятки чудова, працювати зручно, стругати дерево легко. Клинок великий, товщиною 3 мм зі спуском клинка 7,5 мм, але відсутня фінішна поліровка, обух невідполірований з завусеницями, можна порізатись, пята клинка також не відполірована з завусеницями. Заточений добре, бумагу ріже легко, але є невеликий згин кромки леза розміром 0,5 мм. Саме лезо насаджене через гарду в рукоятку. Рукоятка полірована, але слабо оброблена від вологи.
    Чохол міцний із товстої шкіри, виконаний добре та виглядає дорого. Шкіра цільна, проклеена та прошита. Має рухомий та нерухомий темляк для фіксації на ремені, рюбзаці і т.д.. Ніж сидить добре, не випадає, діставати ніж зручно але потрібен час щоб чохол трішки розтягнувся під форму ручки ножа.

    В цілому непогано, але є недоліки. Час покаже чи коштує цей ніж таких грошей в співвідношенні ціна - якість леза. Потрібно самому довести поліровку обуха та пяти. Потрібно додатково обробити рукоятку для захисту від вологи та бруду.
    Якщо шукаєте гарний та блискучий ніж для подарунки або понтів, вам прийдеться самому його доводити (полірувати та обробляти) до ідеального стану. Якщо шукаєте ніж для походу та польових умов, то він чудово підходе, але лезо та час покаже.

    УВАГА: СТАЛЬ 5CR14MOV Є КОРОЗІЙНО-СТІЙКА ТОБТО НЕРЖАВІЮЧА, АЛЕ НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В УМОВАХ ЕКСТРЕМАЛЬНИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ВОЛОГОСТІ, ОСКІЛЬКИ МОЖЕ СТАТИСЯ ОКИСЛЕННЯ ТА ВТРАТА КОРОЗІЙНОЇ СТІЙКОСТІ.
    Цей ніж не полірований, а тому ефект окислення буде більш значний. Тому після використання, потрібно чистит ніж від бруду і кислих речовин (сік фрукті та овочів), час від часу обробляти мастилом чи олією якщо він буде довго находитись в вологі.

    Через певний час, за якість леза допишу відгук.

    Переваги:
    Розмір, чохол, зручна ручка.
    Недоліки:
    Відсутня фінішна обробка, завусениці на лезі.
    • Іван

      Дякую за ретельний огляд!

  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Відмінно!

  • Антон Омельчук
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Ніж чималий і нелегкий. Больстер дуже додає впевненості. Руків'я зручне - ніж комфортно утримувати. Піхви традиційні. Виріб заслуговує на увагу.

    Переваги:
    Розмір, якість, вага, ергономіка
    Недоліки:
    Не виявив
  • Андрей Чубуков
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Дуже якісний виріб

  • Станислав Шевченко
    Відгук від покупця. Продавець: BPS

    Добрий ніж для військового, мисливця, рибалки. З виробництва нагострений добре. Не великий і не маленький. Чохол щоправда трошки завеликий. Але мабуть того, що універсальний. І не погано було б встановити на чохол якусь застібку на руків'я ножа.

    Переваги:
    Оптимальний ніж на більшість випадків життя.
    Недоліки:
    Не побачив.