Ніж складний Ganzo G7362-CA камуфляж

Код:  345518101
Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка

Ніж складний Ganzo G7362-CA камуфляж

Код:  345518101

Немає в наявності

890

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Якщо вам потрібен універсальний варіант ножа, який підійде і для щоденної експлуатації в міських умовах, і для поїздок на природі, то гарним рішенням буде купити Ganzo G7362. Ця модель виготовлена ​​з надійних матеріалів та відрізняється дуже стриманим та лаконічним дизайном. Ніж виглядає дуже акуратним, але здатний працювати практично з будь-якими матеріалами. Клинок ножа зроблений зі сталі марки 440С. Вона відноситься до нержавіючих сплавів, але містить досить велику кількість вуглецю, щоб метал набув твердості приблизно 58 HRC. Така твердість сприяє тому, щоб ніж не потрібно було занадто часто заточувати, але при необхідності зробити це було б просто за допомогою звичайної кишенькової точилки. Поверхня леза оброблена методом Stone Wash, завдяки чому вона не бликує, а будь-які подряпини на клинку набагато непомітніші. Ріжуча кромка заточена класичним способом гладко. Це також сприяє універсальності ножа. Розмір клинка дорівнює 8 см по довжині з товщиною по обуху 0,3 см. Частина рукоятки також виготовлена ​​з металу. На решту поверхні виготовлені накладки з G10. Цей матеріал по суті є композитною сполукою епоксидної смоли та скловолокна. Він надзвичайно міцний і гарантує тривале збереження закладених властивостей. Поверхня накладок має рельєфну поверхню, яка допомагає міцніше тримати ніж у руці та не дає йому вислизнути з долонь. На рукоятці також є невеликий наскрізний отвір, в який користувач може просмикнути темляк, і металева кліпса для кріплення та страхування ножа під час транспортування. Положення клинка у цій складній моделі ножа регулюється за участю замка Auto-Lock. Це сучасна і надійна конструкція фіксатора, що дозволяє відкривати ніж однією або двома руками. Ножі супроводжують людину протягом усього її життя. Особливо потрібна ця зброя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити речі, що зламалися, знадобиться гарний ніж. Ganzo чудово справляється з усіма поставленими завданнями та є незамінним предметом для туриста, мисливця та грибника. Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився понад два десятки років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, які рухаються ідеєю створення першокласних ножових екземплярів за доступною вартістю.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image