Приціл Discovery Optics FFP 4-16x44 SF (30 мм, без підсвічування)

Приціл Discovery Optics FFP 4-16x44 SF (30 мм, без підсвічування)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

7 790

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель FFP 4-16x44 SF - приціл із нової лінійки оптики від компанії Discovery Optics, розробленої для використання на зброю в калібрах від .223 Rem до .308 Win. Заявлене максимальне ударне навантаження - 1000 Дж.

Приціл Discovery FFP 4-16x44 SF має горизонтальний майданчик для рівня при встановленні прицілу на зброю.

Фірмове покриття, що просвітлює, лінз FMC (Full Multi-Green Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання (95%) має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, що зміцнює верхнє покриття убереже лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів. У комплекті постачання є сонцезахисна бленда.

Прицільна сітка DLT FFP MOA — аналог Mil-Dot, вигравірувана на склі, має дуже тонкі лінії і точку, що окремо стоїть по центру. На всьому діапазоні збільшення сітка не перекриває огляд.

Відбудова паралаксу від 8 ярдів (7,3 метра) до нескінченності дозволяє чітко визначити мету, незалежно від того, наскільки вона близько чи далеко.

Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиків із ціною кліка 1/4 MOA. Кліки - чіткі, люфт барабанчиків відсутній зовсім. Барабанчики мають розвинену агресивну секційну "накатку", тактильно приємну і чіпку на дотик, а значить ви зможете вносити поправки прямо "в поле" навіть у рукавичках. Щоб встановлені поправки не збивались під час транспортування, барабанчики мають фіксацію від провертання.

Корпус прицілу виготовлений із надміцного алюмінієвого сплаву Т6-6061 та повністю герметичний. Оптичні канали заповнені осушеним азотом, що перешкоджає осадженню конденсату на внутрішні поверхні лінз. Зовнішнє матове анодоване покриття високої якості захищає корпус від утворення подряпин та появи сколів під час падіння або необережного поводження.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Підсвітка прицільної марки
Діаметр передньої лінзи
  • 44 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/4 MOA
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами