Приціл Discovery Optics VT-Z 6-24x40 SF FFP (30 мм, без підсвічування)

1 відгук

Код:  345721438

Приціл Discovery Optics VT-Z 6-24x40 SF FFP (30 мм, без підсвічування)

1 відгук

Код:  345721438

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

6 910

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery Optics VT-Z 6-24X40 SF FFP - оптичний приціл бюджетної лінійки для стрільби з дрібнокаліберної зброї та пневматики PCP та СО2. Призначень для полювання на дрібну дичину, навчальної, розважальної та практичної стрільби.

Приціл оснащений світлосильним об'єктивом із апертурою 40 мм. Великий діаметр об'єктива та 30-міліметрова центральна труба пропускають достатню кількість світла для ефективного застосування за низького рівня освітленості. Оптичні лінзи мають багатошарове фірмове покриття, що просвітлює (Full Multi-Green Coated) із загальним коефіцієнтом світлопропускання близько 95%.

Стрільцям доступний діапазон кратності від 6 до 24х. Картинка цілі навіть на максимальному збільшенні з чіткими контурами та високим контрастом. Кратність змінюється шляхом обертання низькопрофільного кільця на окулярі. Плавність ходу залишається навіть за низьких температур. Рифлена поверхня дозволяє налаштовувати оптику в процесі спостережень, не знімаючи рукавичок. Додатковим перевагою є можливість діоптрійного коригування. Приціл оснащений бічним механізмом відбудови паралаксу від 10 ярдів.

Оптичний приціл Discovery VT-Z 6-24X40 оснащений спеціалізованою сіткою для стрільби легкими кулями. Сітка розташована у першій фокальній площині, дозволяючи стрілкам користуватися всіма перевагами. А саме: враховувати падіння траєкторії польоту кулі, вплив вітру та вести вогонь виносом точки прицілювання. Сітка вигравірована на лінзі об'єктива, тому повністю виключена можливість зміщення під впливом тривалих ударних навантажень.

Механізми вивіряння з кроком 1/4 МОА, запас ходу прицільної сітки по вертикалі та горизонту 60 МОА повністю перекриє спектр завдань при далеких вистрілах з дрібнокаліберного зброї. Є можливість скидання налаштувань на нуль і фіксацію турелів від випадкового зміщення. Для точного відлаштування від паралакса на бічне колесо одягається спеціальний «равлик» (є в комплекті).

Корпус прицілів серії VT-Z виготовлений із надміцного алюмінієвого сплаву Т6-6061 та повністю водонепроникний. Додатковим перевагою є наповнення азотом. Користуватися прицілом без побоювання виходу з ладу можна за будь-яких атмосферних опадів у широкому діапазоні температур. Від утворення царапин та відколів корпус ефективно захищає міцне анодоване покриття матового кольору.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сидоренко Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Використовується на Hatsan 125 Vortex, ГП на 200 атм. Віддачу цього пневмомонстру тримає відмінно, як буде вести себе на сталевій пружині, не впевнений... Комплектація добра, кільця в продажу є на будь який смак. В комплекті є бленда. Єдине що викликає усмішку то колір прицілу. На фото він більш корічневий, а в реалі з розоватим відтінком. Щось від прицилів Vortex мабуть...

    Переваги:
    Якісний функціональний приціл, сітка в першій ФП, стійкий до ударів, зручна сітка для мелкокаліберної зброї
    Недоліки:
    Не дуже чітко виставляється 0 на барабанах