Приціл Discovery Optics HS 6-24x50 SF FFP (30 мм, без підсвічування)

Приціл Discovery Optics HS 6-24x50 SF FFP (30 мм, без підсвічування)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

9 950

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель HS 6-24x50 SF FFP є представником лінійки оптики Discovery Optics із підвищеною стійкістю до віддачі. Заявлене максимальне ударне навантаження - 5000 Дж, що дозволяє використовувати приціл для пневматичних пружинно-поршневих гвинтівок магнум класу та вогнепальної зброї в калібрах .223 Rem, 7,62х51, .308, .338

При погляді на модель відразу впадає у вічі аксесуар тактичного вигляду, який розташований на об'єктиві прицілу. Він не лише додає у зовнішній вигляд прицілу певну особливість та рідкість, а й має функціональне призначення. Цей аксесуар є системою фіксації об'єктива OF (Objective Fixed), яка використовується в прицілах військового класу, на 8 болтах усередині прицілу кріпляться фіксатори лінзопакету. Додатково на аксесуарі розташована планка Picatinny в 3 слоти, на яку можна встановити ліхтарик, цілепоказник чи інше обладнання.

Приціл HS 6-24x50 SF FFP має горизонтальну площадку для рівня при встановленні прицілу на зброю.

Фірмове просвітлююче покриття лінз FMC (Full Multi-Green Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання (95%) має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, що зміцнює верхнє покриття вбережі лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів. Картинку приціл дає яскраву та чітку, без геометричних аберацій. На прицілі встановлена ​​насадка антивідблиску (бленда-сота).

Прицільна сітка DLT FFP MOA — аналог Mil-Dot, вигравірувана на склі, має дуже тонкі лінії та точку, що окремо стоїть по центру. На всьому діапазоні збільшення сітка не перекриває огляду.

Відбудова паралаксу від 10 ярдів (9,1 метра) до нескінченності дозволяє чітко визначити ціль, незалежно від того, наскільки вона близько чи далеко.

Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиків із ціною кліка 1/8 MOA. Запас поправок за висотою та горизонтом становить 30 MOA. Кліки – чіткі, добре чутні, люфт барабанчиків відсутній зовсім. Барабанчики мають розвинену агресивну секційну "накатку", тактильно приємну і чіпку на дотик, а значить ви зможете вносити поправки прямо "в полі" навіть у рукавичках. Щоб встановлені поправки не збивались під час транспортування, барабанчики мають фіксацію від провертання.

Корпус прицілу виготовлений із надміцного алюмінієвого сплаву Т6-6061 та повністю герметичний. Оптичні канали заповнені осушеним азотом, що перешкоджає осадженню конденсату на внутрішній поверхні лінз. Зовнішнє матове анодоване покриття високої якості захищає корпус від утворення царапин та появи сколів під час падіння або необережного поводження.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Підсвітка прицільної марки
Діаметр передньої лінзи
  • 50 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/8 MOA
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами