Підсумок для гранати універсальний PIXEL LITE MOLLE Win War 00093

Підсумок для гранати універсальний PIXEL LITE MOLLE Win War 00093

Продавець:Hommo

4.9/5  ( 57 оцінок )

320

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний підсумок для гранати. Підходить для гранат РГД, Ф1, П67. Оснащений кріпленням MOLLE "RMBP" (Rifle Mag Bunji Pouch).

Результат призначений для носіння на розвантажувальних жилетах, бронежилетах, РПС та на будь-якому іншому спорядженні, оснащеному кріпленням MOLLE.

Верхній клапан оснащений регульованим фіксатором (фастекс), який дозволяє відрегулювати висоту клапана під гранати різної висоти та забезпечити безшумне відкривання та закриття.

Еластична гумка забезпечує достатнє бічне стиснення для фіксації гранати всередині підсумка.

На звороті підсумка розташоване кріплення MOLLE з двома ремінцями та фіксацією на кнопках.

Нижня частина підсумку оснащена люверсами для стоку води та конденсату.

Oxford D600PU WR, материал, из которого изготовлен подсумок, обладает отличными эксплуатационными свойствами. Прочный и износостойкий материал долгое время сохраняет хороший внешний вид и свои начальные свойства в готовых изделиях. Он отлично переносит механические нагрузки, не боится отрицательных внешних воздействий и легко чистится от загрязнений. Ткань слабо стирается в процессе эксплуатации и почти не растягивается. Материал не нуждается в специальном уходе.

На лицевую сторону ткани нанесена водоотталкивающая пропитка (WR), которая не видна невооруженным глазом, но делает материал плотнее и прочнее. Он хорошо держит форму и служит довольно длительное время в самых агрессивных условиях.

Ще однією вагомою перевагою підсумку є його мала вага, всього 43 грами, що дуже важливо в умовах повного спорядження та підвищеної активності. При цьому за міцністю та жорсткістю підсумок не поступається аналогічної моделі з матеріалу Cordura.

Характеристики

Матеріал
Розміри
  • 11х7,5х5 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами