Ніж для метання Осетр 250мм

Ніж для метання Осетр 250мм

Продавець:Blade Throwers

4.9/5  ( 57 оцінок )

1 000

900

Є в наявності

15

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Осетр, ми перетворили знамениту модель, змінили рукоятку, щоб поліпшити хват під спортивну (багатооборотну) техніку!

Модель вважається однією з найпопулярніших і відомих ножів, у зв'язку з цим з'явилася величезна кількість китайської продукції, яка не в змозі розкрити потенціал цієї форми. Ми ж перетворили цей ніж під усі вимоги міжнародних стандартів та врахували усі побажання спортсменів! Навіть при своїй солідній вазі (260г.), ніж легко метають дівчата і діти!

Ніж також підходить для кидків хватом за клинок з будь-яких дистанцій, а також для необоротної техніки.

Метання за рукоять ножа Осетр зможе здійснити навіть недосвідчений, ніж правильно відбалансований, це дуже допомагає на початковому етапі навчання.

Ніж виготовлений із пружинної сталі шведського виробництва товщиною 6мм. Це одна з найкращих сталей для метальних ножів, досить тверда після загартовування і водночас пружна і не ламка, що дуже важливо при ударних навантаженнях.

Зведення леза провадиться вручну. Тільки після цього ніж загартовується. Це дозволяє уникнути відпустки металу після загартовування.

На всі ножі поширюється гарантія 1рік з моменту придбання! Якщо ваш ніж зламається навпіл ми гарантуємо заміну ножа на новий ! (Пересилання за рахунок покупця)

Леза метальних ножів не заточені до гостроти щоб унеможливити травмування спортсмена під час метання. Наші метальні ножі не відносяться до холодної зброї і мають відповідні висновки державної судової експертизи.

Характеристики

Довжина клинка, мм
Вид
Загальна довжина, мм
  • 250
Заточення
  • Двостороння
Товщина, мм
  • 6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення