Відгуки покупців про Військовий рюкзак 80л Хакі Тактичний рюкзак на 80 літрів з системою MOLLE CORDORA Tactical 80L Олива Армійський Штурмовий Воєнний Рюкзак Непромокальний з пластинами

2 відгуки

Код:  347254020

Залиште свій відгук про цей товар
  • Анна Гончаренко
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

    Проблему вирішено

    Купила рюкзак чоловікові на війну той що він хотів. Сподобалася акція замість 4000грн. заплатила 2299грн. Я запитала у менеджера чому така акція, на що він відповів, що просто ходовий всі його беруть, по качеству добрий. Коли отримала товар одразу побачила брак: розійшлася стрічка, але не кретично можно прострочити. Але коли я побачила що лямка яка тримає сам рюкзак не повністю встрочена це мене засмутило, бо щоб її встрочити треба роспороти рюкзак. Пакет із рюкзаком був розірваний при отриманні, я так розумію бачили що відправляли. Не повернула бо немає часу, віддам щоб усе зашили.

    Переваги:
    Ціна гарна
    Недоліки:
    Є брак.
    • Продавець EUROSMILE

      Ми вибачаємося за ситуацію що виникла. Товар перевірявся на цілістність перед відправкою. Можливо ушкодження були отримані в процесі транспортування до Вас. Дякуємо що пішли нам на зустріч та дозволили компенсувати грошима. Сподіваємося нам все ж таки вдалося залишити гарні враження від співпраці з нами:)

  • Елена Усатенко
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

    Великий рюкзак, на частині що прилягає до спини є металеві конструкції, які тримають корпус рюкзака, а також амортизуючий матеріал. Змістовні кишені, широкі бретелі.

    Переваги:
    Нічого зайвого, ергономічність
    Недоліки:
    На канаті , що затягує внутрішню частину немає бігунка стягувача