Тепловизор HikMicro LYNX Pro LH19

1 відгук

Код:  347369391

Тепловизор HikMicro LYNX Pro LH19

1 відгук

Код:  347369391

Продавець:my favorite 24

4.8/5  ( 207 оцінок )

53 900

Немає в наявності

6

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловизор HikMicro LYNX Pro LH19

Тепловізійний монокуляр HikMicro (Hikvision) HM-TS03-19XG/W-LH19 – середня модель лінійки LYNX Pro LH, яка була випущена у другій половині 2020 року. Виробник – один із найбільших гравців ринку систем відеоспостереження на основі тепловізійних приладів. Продукція Hikvision представлена на ринках понад 150 країн світу. Всі моделі побудовані на базі тепловізійних модулів власного виробництва, і мають низку передових технологічних рішень у галузі обробки зображень. У середньому ціновому сегменті прилади бренду Хіквіжн не мають конкурентів у категорії «ціна/якість». Виробник надає 10-річну гарантію на тепловізійні датчики. Монокуляри серії LYNX Pro LH зібрані на основі мікроболометрів нового покоління, що не охолоджуються, 384x288 pix. @ 12 мкм, NETD < 35мК (HikMicro Technology);Тепловізійний монокуляр має компактні розміри та вагу всього 310 грам. Користувачам доступне збільшення від 1,8 до 14,8 разів. Можливість запису відео розширює функціонал приладу, а вбудований модуль Wi-Fi дозволить інтегрувати монокуляр із будь-яким цифровим Android або iOS пристроєм. Дальність виявлення теплоконтрастних цілей понад 800 метрів може перекрити весь спектр завдань для нічних спостережень. На відміну від просунутої нічної оптики тепловізор не потребує ІЧ-підсвічування і може однаково добре «бачити» мету як при яскравому денному освітленні, так і при повній його відсутності. Перешкодою для пошуку та виявлення не стануть погодні примхи у вигляді густого туману, снігопаду чи дощу. Спостерігач буде добре бачити звіра, що причаївся, навіть у нещільній рослинності. Сфера застосування монокулярів з тепловізором надзвичайно широка: нічні види полювання,

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (HikMicro Technology);
  • Тип матриц - VOx (оксид ванадия);
  • Температурна чутливість (NETD) < 35мК;
  • Частота оновлення кадрів тепловізора – 50 Гц;
  • Германієвий об'єктив F19/1.0 з фокусуванням від 5 м;
  • Оптичне збільшення 1.86-14.88;
  • Цифровий зум: x2, x4, x8;
  • Поле зору, градусів/м на 100м - 13.8 ° × 10.4 ° / 24,2 х 18,2;
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей – 897 м;
  • Кольоровий HD LCOS дисплей 1280×960 пікс;
  • 4 колірні палітри відображення;
  • Режими покращення якості зображення;
  • Вбудований фото відеорекордер 16 Гб внутрішньої пам'яті;
  • Wi-Fi модуль, Додаток "Hik-Connect" в App Store (iOS) та Google Play TM (Android);
  • Стадіометричний далекомір на 3 попередньо встановлених значення;
  • Міцний пластиковий корпус;
  • Зручне керування за допомогою 4-х кнопок;
  • Клас вологозахисту IEC 60529 - IP67;
  • Система живлення – вбудований Li-ion акумулятор;
  • Час автономної роботи 7:00;
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB, Type-C;
  • Гніздо адаптера для кріплення на штатив ¼”;
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +55 ° С;
  • Артикул производителя HM-TS03-19XG/W-LH19;
  • Габарити 171×61×57 мм;
  • Вага 0,3кг.
  • Тепловізійний модуль

Моделі серії Lynx Pro побудовані на базі мікроболометрів власного виробництва (HikMicro Technology), що не охолоджуються, за технологіями 12 мкм. Розмір матриці 384x288 пікс. Тип монокристалу – керамічні оксид Ванадієві термодатчики (VOx), які на відміну від поширених аналогів на аморфному кремнії (a-Si) мають менший температурний опір і мають більш стійке зображення. Застосування передових технічних рішень дозволило розробникам досягти значного поліпшення якості зображення. Інноваційні приймачі теплового випромінювання працюють в області спектру електромагнітного випромінювання від 8 до 14μm, що повністю відповідає вимогам для виявлення випромінювання від об'єктів у довгохвильовій інфрачервоній частині LWIR (Long-wavelength infrared).Ще однією важливою відмінністю матриць VOx від HikMicro Technology є нижчий поріг температурної чутливості матриць NETD <35 мК (Noise Equivalent Temperature Difference). Датчики з такими параметрами здатні вловити мінімальні відхилення температур на поверхні об'єкта. Користувачам добре видно не лише найдрібніші деталі, а й елементи навколишнього оточення. Причому на заваді виявлення теплоконтрастних цілей не стануть наявність туману, зливи або щільного задимлення території. Частота зміни кадрів матриці на високому рівні - 50 Гц, вести спостереження можна навіть за об'єктами, що швидко рухаються, без втрати якості. Також слід уточнити, що виробник настільки впевнений як свою продукцію, що окремо надає 10-річну гарантію на термодатчики!

Об'єктив

Тепловізійний монокуляр Хікмікро HM-TS03-19XG/W-LH19 обладнаний германієвим об'єктивом F19/1.0 із широким кутом поля зору. Передня лінза виготовлена з повністю прозорого для ІЧ діапазону випромінювання - металу Німеччина ( 32Ge), який на відміну від звичайних лінз денної оптики, не створює перешкод для проходження корисного сигналу. Спостерігачі мають діапазон оптичного збільшення від 1,86 до 14,88 крат. Змінити рівень збільшення можна плавно і дискретно з кроком х2, х4, х8. Коефіцієнт оптичного збільшення 8 дає можливість комфортного спостереження на будь-яких дистанціях, починаючи з 1 метра і закінчуючи 1 кілометром. Модель володіє широким кутом поля зору - 13.8 ° × 10.4 °, що в метричній системі числення дорівнюватиме області простору в 24,2 х 18,2 м на дистанції 100 метрів. Можливостей приладу цілком достатньо, не тільки для пошуку об'єктів на великому відкритому просторі, але і для спостережень за групою тварин, що рухаються. Фокусування об'єктива проводиться за допомогою механізму на об'єктиві.

Дальність виявлення до 897 метрів

Дальність виявлення ростових теплоконтрастних об'єктів у 897 метрів для кишенькового тепловізора з 19-міліметровим об'єктивом перевершує всі очікування та перекриває повне коло завдань для нічних спостережень. Прилад здатний «побачити» людину, кабана, ведмедя, козулю та ін. за повної відсутності освітлення та ще в екстремальних для інших видів нічної оптики умов. Досягти таких здібностей вдалося завдяки матрицям нового покоління 384×288 pix. @ 12 мкм NETD <35 мК та якісної германієвої оптики. Тепловізійний монокуляр серії HIKMICRO (Hikvision) LYNX Pro – ідеальний помічник для нічних спостережень.

4 колірні палітри

Користувачам монокуляра HikMicro (Hikvision) HM-TS03-19XG/W-LH19 доступний вибір із 4-х режимів відображення з різними кольоровими палітрами. Заводські передустановки дозволять підібрати оптимальні параметри відображення для спостережень у різних умовах температурного розмаїття між поверхнею об'єкта та елементами навколишнього середовища, а також залежно від типу мети, метеообстановки та розв'язуваних завдань.

Доступні такі палітри кольорів:

  • Гарячий білий (White Hot);
  • Гарячий чорний (Black Hot);
  • Гарячий червоний (Red Hot);
  • Кольоровий (Fusion).

Контрастні палітри з гарячими відтінками White Hot, Black Hot і Red Hot чудово виділяють теплий об'єкт на загальному тлі. Режими рекомендовано використовувати для пошуку об'єктів як на великих відкритих просторах, так і в густій рослинності, наприклад, при проведенні пошукових заходів у горах або лісистій місцевості. Кольорові палітри Fusion найбільш ефективно виділяють гарячі місця на поверхні об'єкта, за якими спостерігач може простіше розпізнати та ідентифікувати мету. Палітри рекомендовані для спостережень на близьких дистанціях. Переключити колірні палітри можна у меню швидкого доступу монокуляра.

Функції покращення якості зображення

Тепловізор HikMicro LYNX Pro LH19 має на своєму озброєнні відразу кілька опцій для покращення якості зображення. Це окремі функції: AGC, DDE, 3D DNR, які мають власні алгоритми роботи та мають різний вплив на якість картинки. Моделі 2020 року отримали повний набір напрацювань світового гіганта в галузі тепловізійних систем спостереження. Власникам доступні для використання такі функції:

  • 3D DNR (3D Digital Noise Reduction) – якісне зниження шумів на зображенні об'єкта досягнуто за допомогою алгоритмів, які на льоту підміняють найкраще зображення ділянки зображення з групи попередніх кадрів.
  • AGC (Auto Gain Control) – опція повністю в автоматичному режимі виконує регулювання (вирівнювання) динамічного діапазону зображення, збільшуючи загальний контраст найдрібніших деталей об'єктів.
  • DDE (Digital Detail Enhancement) – програмно реалізована функція цифрового покращення деталей, що дозволяє отримувати максимально чітке та насичене зображення з промальовуванням найдрібніших деталей.У реаліях 2021 тепловізійні монокуляри HikMicro не мають конкурентів у своїй ціновій категорії за якістю зображення.

Повнокольоровий HD LCOS дисплей

Моделі нової лінійки LYNX Pro оснащені повнокольоровими дисплеями LCOS з HD роздільною здатністю 1280x960 пікс. На відміну від попередніх виробів, користувачам доступний повнорозмірний екран із великою глибиною кольорів та насиченістю зображення. Технології LCOS чудово адаптовані для роботи в умовах низьких температур і, на відміну від дисплеїв AMOLED, можуть вільно використовуватися в морози до -25°С. З частотою зміни кадрів 50 Гц можна комфортно і без затримок спостерігати навіть за групою об'єктів, що рухаються з високою швидкістю. Низький рівень енергоспоживання дисплеїв суттєво заощаджує заряд батареї. Яскравість світіння можна зменшити до мінімуму знижуючи ризик бути демаскованим при спостереженні в умовах взаємного візуального контакту, наприклад, з обережним звіром. Окулярний модуль має м'який гумовий наглазник та можливість діоптрійного коригування, дозволяючи людям з порушенням зору адаптувати зображення під свої індивідуальні особливості. Вести спостереження можна як у діоптрійних, так і тактичних окулярах.

Мобільний додаток T-Vision

Для віддаленої роботи з монокуляром потрібно встановити мобільний додаток "T-Visiont", який можна завантажити з App Store або Google Play, також можна відсканувати Qr-код на сайті. Програма дозволяє використовувати керувати налаштуваннями приладу, обмінюватися файлами та використовувати екран будь-якого цифрового пристрою під керування ПЗ iOS та Android як додатковий монітор, де з великою роздільною здатністю можна спостерігати за тим, що «бачить» монокуляр. Також програма дозволяє на ходу змінювати налаштування монокуляра.

Wi-Fi модуль та вбудований фото-відеорекордер.

Монокуляр із тепловізором LYNX Pro LH19 оснащений модулем Wi-Fi та вбудованим фото та відеорекордером, що дозволяє робити якісні знімки та записувати на відео, все, що потрапляє в поле зору приладу. Об'єм внутрішньої пам'яті, на відміну від попередніх моделей, збільшений до 16 Гб, таким чином можна зберегти більше 8 годин відео і кілька тисяч фотографій. Відео та фото файли зберігаються у звичних для багатьох користувачів форматах .mp4/.jpg. Обмінюватися файлами можна з будь-якими цифровими пристроями як за допомогою стандартного кабельного з'єднання (інтерфейс USB Type-C), так і за допомогою протоколу Wi-Fi. Також слід зазначити, що монокуляр можна використовувати як Wi-Fi точку доступу з трансляцією потокового відео відразу для 8 пристроїв. Спостерігати за тим, що відбувається на екранах смартфонів або планшетів, можуть відразу кілька людей.

Легкий та міцний пластиковий корпус

Як матеріал для корпусу виробники вибрали легкий та міцний конструкційний пластик, який надійно захищає електронну начинку приладу під час експлуатації. Прилад може навіть витримати неодноразові падіння з висоти до 2-х метрів, тому йому не страшні випадкові удари по гілки дерев або елементи амуніції. Герметичне з'єднання блоків монокуляра гарантує працездатність за наявності атмосферних опадів або за умови підвищеної вологості. Клас вологозахисту за міжнародною системою стандартів IEC 60529 - IP67 свідчить про хороший захист монокуляра від потоків води, пилової суспензії та агресивних умов експлуатації. Управління монокуляром здійснюється лише за допомогою 4-х кнопок, які розташовані на верхній частині корпусу. Гумові кнопки мають опуклі піктограми і легко намацуються, тому маніпулювати налаштуваннями нічної оптики можна не перериваючи спостереження. Для встановлення приладу на штатив для проведення статичних спостережень у нижній частині корпусу є адаптер з різьбленням ¼” (дюйма). Монокуляр має компактні розміри 171×61×57 мм та вагу 310 грам. також у внутрішній кишені куртки.Тепловізори HikMicro (Hikvision) HM-TS03-19XG/W-LH19, згідно з рекомендаціями виробника, можуть надійно працювати в діапазоні температур навколишнього повітря від -20 до +55°С. Тому дана модель добре підходить для експлуатації в кліматичних умовах України, як у зимовий, так і в літній період.

Система живлення

Система живлення нічного монокуляра заснована на внутрішньому акумуляторі, що перезаряджається Li-ion, повного заряду якого вистачить на 7,5 годин роботи при вимкненому режимі «точки доступу WI-Fi». Виріб може працювати від зовнішнього джерела живлення типу Power bank з робочою напругою 5 В. Застосування зовнішнього акумулятора рекомендовано при експлуатації в умовах низьких температур. Напруга живлення пристрою 5 V DC, струм споживання 2 A, потужність 1,5 Вт. Для заряджання батарей монокуляра можна використовувати мережний адаптер 220 В або будь-який порт USB комп'ютера або ноутбука.

Комплект поставки:

  • Тепловізійний монокуляр HikMicro LYNX Pro LH19
  • Кришка об'єктива
  • USB-кабель для заряджання / кабель передачі даних
  • Сумка для зберігання
  • Ткань для очистки оптики
  • Короткий посібник користувача
  • Детальна інструкція з експлуатації
  • Гарантійний талон

Технічні характеристики

Матриця
Дисплей
Оптичні характеристики
живлення
Прицільна мітка. Пристрілка
Дальномер
Додаткові функції
Фізичні та експлуатаційні параметри
Діапазон експлуатаційних температур, °C
Клас захисту (IEC 60529)IP67

Характеристики

Живлення
Інтерфейси та роз'єми
Цифрове збільшення
  • 1×, 2×, 4×, 8×
Дисплей
  • 0.4-inch, LCOS, 1280×960
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення