Ніж нескладний Grand Way 2547

Код:  347573451
Матеріал клинка

Ніж нескладний Grand Way 2547

Код:  347573451

Немає в наявності

998

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 2547 - нескладний ніж, який можна рекомендувати як додатковий ніж мисливцеві або рибалці, що спеціалізується на лові великої риби.

Ніж має ширину по обуху 2,4 мм, довгу ріжучу кромку з незначною рекурвою і високі прямі спуски. Великий чойл не тільки полегшує заточування ножа, але й дозволяє перехопити його, за необхідності, іншим хватом. А рукоятка буквально створена для того, щоб надійно утримувати руку від зісковзування. Іншими словами, дана модель явно призначена для того, щоб різати і цілком гідно покаже себе, наприклад, як обробний ніж.

Клинок ножа виготовлений із сталі 440С. Завдяки хімічному складу, ця сталь добре чинить опір корозії та механічному зносу, добре зберігає гостроту ріжучої кромки.

Рукоятка ножа – фултанг, тобто її основою по всій довжині є сталевий хвостовик клинка, покритий палісандровими накладками. Це значно підвищує надійність усієї конструкції загалом і є гарним конструктивним рішенням для похідного чи мисливського ножа.

У комплекті з ножем йде практичний поясний чохол-піхви із щільної тканини.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58
Піхви/чохол
  • Піхви
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».